Marina Almăşan, cum n-ați mai văzut-o niciodată. Cu picioarele în aer, vedeta TVR se menține o „femeie de 10”. Super poze!

Marina Almăşan, cum n-ați mai văzut-o niciodată. Cu picioarele în aer, vedeta TVR se menține o „femeie de 10”. Super poze!
Îndrăgita vedetă de televiziune Marina Almășan știe cum să facă pentru a fi mereu în formă. Și e și norocoasă, pe deasupra.

Marina Almășan face gimnastică la spaliere, iar iubitul ei, omul de afaceri Georgică Cornu, o fotografiază. Imaginile  care o surprind pe vedeta TVR au ajuns pe internet. Fanii au apreciat mobilitatea Marinei Almășan dar și silueta cu care se mândrește vedeta. Îmbrăcată în colanți negri și tricou, Marina Almășan face toate exercițiile recomandate la spalier, ca o gimnastă veritabilă.

Cum a ajuns Marina Almășan cocoțată pe spalier

Marina Almășan nu face gimnastica la spaliere de capul ei. Ci sub supraveghere de specialitate. „Am cel mai bun vecin cu putință: un celebru specialist în ortopedie – prof.univ.dr. Stefan Cristea. Și am cel mai prost obicei: uit de mine și stau ore în șir, nemișcată, față-n față cu calculatorul, într-o poziție vrăjmașă coloanei mele! Ce folos că scot best-selleruri,  dacă spatele… își cere drepturile!

Din întâlnirea celor doi (vecinul grozav și obiceiul meu nefericit) a rezultat, printre altele, o recomandare pentru care îi sunt recunoscătoare primului: să-mi achiziționez un spalier și să alternez genialele mele scriituri cu câte un exercițiu fizic, dedicat duioasei mele coloane!

Cum sunt un pacient disciplinat, iată și spalierul! (…) S-a înscris perfect în micuțul meu birou de lucru!  De azi înainte…până și Coloana Infinitului va fi invidioasă pe coloana mea”, a scris Marina Almășan pe pagina ei de Facebook.

Poveste de iubire de peste un deceniu

În timp ce ne arată cum își lucrează mușchii coloanei, Marian Almășan ne lasă să aruncăm o privire și în  intimitatea casei ei, mai exact în cea a biroului unde lucrează. Vedem astfel că vedeta are obiecte Feng-Shui care să îi aducă bunăstare, dar și portrete – caricaturi realizate de mari artiști.

Pentru fotografiile realizate la spalier, Marina Almășan îi mulțumește iubitului ei, Georgică Cornu. Cei doi au depășit deja un deceniu de relație de iubire. Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu a debutat într-o perioadă în care amândoi erau căsătoriţi, dar părăsiți de parteneri. De atunci, au trecut prin multe împreună. Au și divorțat, fiecare de partenerul său și, chiar dacă nu s-au căsătorit, duc o viață de cuplu.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre