Marina Almășan nu suportă să-și serbeze ziua de naștere. Nu-i place să meargă nici la mare, dar ar fugi pe o altă planetă

Marina Almășan nu suportă să-și serbeze ziua de naștere. Nu-i place să meargă nici la mare, dar ar fugi pe o altă planetă
Marina Almășan rămâne una dintre cele mai longevive prezentatoare din România. Iată ce nu ați știut niciodată despre ea.

Veteran în emisiunile din România, Marina Almășan își vede liniștită de viață și foarte rar e văzută la petreceri mondene. De asemenea, prezentatoarea spune că nu suportă să-și serbeze nici ziua de naștere, pentru că în acel moment se simte deprimată.

Nu mă dau în laturi de la a dansa în ploaie, a mă sui în copaci

„N-am înțeles niciodată petrecerile care marchează lăsarea în urmă a unui nou an. Să ne bucurăm că îmbătrânim? Poate că tinerețea ține si de starea de spirit, căci dacă o întrebăm pe a mea, ea staționează undeva în jurul vârstei de 16 ani și, sincer, nu mă dau în laturi de la a dansa în ploaie, a mă sui în copaci (când nu mă vede nimeni!) sau a mă îndrăgosti cu aceeași poftă ca în liceu.

Dar cu toate astea, vârsta din buletin îmi dă nesfârșite bătăi de cap, emoționale și nu numai. Și nu de puține ori mă încearcă dorința de a fugi în lume și de a îmbătrâni într-un loc necunoscut, eventual de pe o altă planetă”, a mărturisit vedeta.

Nu are forme să le expună la mare

Nici la plajă Marina nu se duce și asta de mai bine de zece ani. Există un motiv: nu crede că mai are forme să le expună în public.  „Nu am mai fost la mare de zece ani. Prefer să mă bronzez pe terasa casei mele, unde nu mă vede nimeni. Nu mai am forme pe care să le expun în public.

Prin urmare, convinsă fiind că trupul meu adună destule hibe, m-am expus mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca și Buhnici) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Uram să fie multă lume în jur, ca să nu devin obiect de studiu.

Mai mult decât atât, fiecare mers la mare era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică acasă sau prin Parcul Floreasca, înfășurată în celofan pe sub treningul cât mai gros”, a declarat pentru Impact.

Val de critici la adresa prezentatoarei

După ce i-a luat apărarea lui George Buhnici care a făcut declarații șocante despre vergeturile și celulita doamnelor, au început un val de critici la adresa Marinei. Ea a știut că va deveni avocatul diavolului, așa cum a mărturisit, însă consideră că oricine are dreptul la libera exprimare.

„Libertatea de expresie este la fel de valabilă ca și libertatea de a-ți expune epiderma la soare, indiferent de indicația acului de la cântar. (…) Cu riscul de a deveni oarecum «avocatul diavolului», am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. (…)

Azi mi-am vârât nasul în presa zilei și m-am dumirit ce infracțiune făcuse omul: și-a spus părerea. Sinceră, nefardată, împachetată în riscul major – asumat sau chiar voit – de a-și atrage asupra lui oprobriul public”, e de părere prezentatoarea.