Marina Almășan și fiica ei, ca șoarecele cu pisica. Prezentatoarea suferă enorm. Cine a fost confidenta vedetei

Marina Almășan și fiica ei, ca șoarecele cu pisica. Prezentatoarea suferă enorm. Cine a fost confidenta vedetei
Dacă pe sticlă nu a dat niciodată impresia că ar avea probleme, în realitate Marina Almășan a suferit enorm. Dar a reușit să treacă peste toate greutățile.

Într-un interviu, Marina Almășan a vorbit despre lucruri intime și a făcut dezvăluiri uluitoare.

Cunoscuta prezentatoare a mărturisit că relațiile dintre ea și fiica, Marina, nu e una așa cum și-ar dori, însă vedeta speră că la un moment dat lucrurile se vor îmbunătăți. “Marina a ales să locuiască într-o țara care “rimează” mult mai bine cu sufletul său de artistă.

Un șir de dezamăgiri “mioritice” au trimis-o în această pribegie, cu care tare greu m-am obișnuit. Deși relația cu ea nu este, din păcate, atât de strânsă precum cea cu Victor, ținem legătura, o ajut când are nevoie  și…sper ca, după ce se va așeza și ea la casa ei, să pot să-i primesc copiii în vacanțe, iar noi două să recuperăm timpul “pierdut” , a mărturisit Marina Almășan.

“Nu pot spune că nu m-a “judecat“ niciodată”

Cea care a stat mereu în dreapta prezentatoarei și a sprijinit-o moral a fost chiar mama vedetei, cea mai bună confidentă o lungă perioadă de timp. Și, chiar dacă nu totdeauna a fost de acord cu deciziile Marinei Almășan, a ajutat-o mereu. “Foarte multă vreme, principalul meu confident a fost mama.

Ea mi-a fost aproape în toate momentele cruciale ale vieții – fie ele vesele, fie triste. Nu pot spune că nu m-a “judecat“ niciodată: mama a fost profesoară și cred că avea în sânge să fie severă și să simtă mereu nevoia de a corecta. Dar chiar și atunci când nu era de acord cu deciziile mele, mă susținea și îmi era aproape chiar și atunci cand dădeam greș.

Cu timpul, când mama a adăugat prea mulți ani vârstei, am început să “triez” lucrurile pe care i le destăinuiam, pentru că nu vroiam să-i produc suferințe inutile. La bătrânețe, orice lucru mărunt devine apocalipsă!

Părinții mei l-au iubit foarte mult pe Victor și am întârziat cât am putut, să le povestesc tragedia prin care treceam

Țin minte cât de greu mi-a fost să nu-i povestesc mamei despre femeia care dăduse buzna în casnicia mea și a lui Victor, dând-o peste cap. Părinții mei l-au iubit foarte mult pe Victor și am întârziat cât am putut, să le povestesc tragedia prin care treceam.

Acela a fost, de fapt, singurul moment din viața mea în care, pur și simplu, nu am avut puterea să mă confesez nimănui: nici mamei, nici fratelui meu (un alt confident drag mie), nici prietenei mele, Luminița, regizorul meu artistic și care, de 32 de ani, îmi știe aproape fiecare respirație. E foarte greu să traversezi astfel de cumpene, ținând totul in tine…”, a mai spus Marina.

“Oricand îl voi striga, el va fi aici!”

În ceea ce îl privește pe fiul său, cei doi sunt de nedespărțit. Chiar dacă Victoraș e acum îndrăgostit, prezentatoarea e convinsă că totdeauna va avea un loc în inima fiului. În plus, când rămâne în pană cu banii, are de la cine să se împrumute.

“Cu prietenia pe care mi-a oferit-o, din momentul în care am rămas numai noi doi, și când am format o “echipă” indestructibilă. Și chiar dacă el acum o iubește pe Ana, știu sigur că în sufletul lui eu voi avea mereu un loc aparte și că oricand îl voi striga, el va fi aici!

“Probabil că și adolescența sa “fără tată” l-a ajutat să se maturizeze mai repede”

Chiar și de la capătul celalalt al lumii. Este un bărbat (Doamne, cât de special sună!) de toată isprava, cu un caracter frumos (puțin cam încăpățânat, dar…face parte din vârstă și din vremuri, nu-i așa?), cu o abilitate ieșită din comun de a gestiona situațiile cele mai complicate și de a lua deciziile cele mai corecte. Probabil că și adolescența sa “fără tată” l-a ajutat să se maturizeze mai repede.

Profesional vorbind, este un excelent IT-ist, foarte apreciat și, slavă Domnului, inclusiv din punct de vedere financiar; lucru care mă bucură nespus pe mine, bugetara sa mamă: acum am, în sfârșit, de la cine să mă împrumut, la nevoie!”, a mai mai spus vedeta.

Recomandarile noastre