Victoraș Micula se laudă cu ce se desfată în avionul privat. E posibil să fie o premieră în lumea bogaților

Victoraș Micula se laudă cu ce se desfată în avionul privat. E posibil să fie o premieră în lumea bogaților
Lui Victoraș Micula nu i-a lipsit niciodată nimic și nu ar fi prima dată când sfidează regulile. Din nou însă, a atras privirile tuturor.

Aroganța pe care o afișează mereu Victoraș Micula e binecunoscută. De data asta nu s-a mai afișat cu mașinile luxoase.

Victoraș Micula le arată internauților cu ce se desfată în avionul privat. La așa ceva chiar că nu s-ar fi așteptat nimeni

Recent, Victoraș Micula a postat un video pe Tiktok în care a arătat tuturor că a trecut de la cele mai scumpe preparate culinare, la mâncare tradițională. Un prieten i-a adus acestuia în avionul privat un platou țărănesc în care stăteau la loc de cinste şunca, ceapa, roşiile şi brânza. Oare și-a schimbat obiceiurile culinare tânărul care a ajuns să fie cunoscut după câte probleme a avut cu legea? Sau s-o fi micșorat bugetul?

Ce probleme de sănătate are Victoraș Micula

Chiar dacă are la prima vedere o viață perfectă, Victoraș Micula nu stă bine la capitolul sănătate. Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Luis Lazarus acesta a mărturisit că suferă de o boală gravă de ceva vreme. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, a fost mușcat și de o căpușă și s-a trezit și cu boala Lyme.

Acesta trece prin momente foarte grele, pentru că durerile pe care le are nu cedează cu nici un calmant, iar acest lucru îi face viața un calvar. „Am suferit de o boală foarte gravă şi încă sufăr de ea şi colac peste pupăză mai am şi alta, de la o nenorocită de căpuşă, anume boala Lyme. Am nişte dureri de nu-mi vine să mai fac nimic”, a declarat Victoraş Micula.

Cine e femeia care vrea să-l facă bărbat de casă

La începutul anului, Victoraș Micula s-a logodit. El și-a cerut în căsătorie iubita, o tânără care provine dintr-o familie foarte bună și, din câte se vede, are toate șansele să-l aducă pe controversatul milionar pe calea cea bună. Evenimentul a avut loc la doar trei săptămâni de când Micula a fost internat în stare gravă la spital.