Iubire în platoul Chefi la cuțite: Cătălin Scărlătescu și-a sărutat iubita și… Imagini incendiare – Video

Iubire în platoul Chefi la cuțite: Cătălin Scărlătescu și-a sărutat iubita și… Imagini incendiare – Video
Ediția din această seară a emisiunii Chefi la cuțite a fost cu adevărat una specială, pentru că iubita lui Scărlătescu a venit în platoul emisiunii.

Nu mai e nici o îndoială că Scărlătescu e îndrăgostit lulea. Dacă până acum nu s-a afișat cu nici o fostă iubită, nu mai ține cont de nimic.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a uluit fanii cu ultima postare pe rețele de socializare. Foto incendiar

Chiar dacă între ei există o diferență de 18 ani, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o poveste de dragoste ca în povești. Bucătarul e topit după iubita sa, iar dovada o reprezintă cea mai nouă postare de la contul său de socializare. E vorba de o fotografie în care cei doi se sărută pătimaș, la care celebrul bucătar a făcut și un comentariu.

Iată întregul moment emoționant aici:

În brațele bucătarului

Această fotografie a venit la scurt timp după o altă poză în care Doina apare în brațele lui Cătălin, la un restaurant. Se vede că dragostea plutește în aer și nu ar mira pe nimeni dacă Doina ar fi femeia care l-ar duce pe Scărlătescu în fața altarului. Mai ales că Scărlătescu a fost întotdeauna extrem de discret cu relațiile sale și nu s-a afișat cu nici o femeie.

Vacanță cu iubita în Maramureș

În vara asta, cei doi au petrecut o vacanță frumoasă în Maramureș. Îndrăgostiții s-au imortalizat din nou, tolăniți pe iarbă, iar bucătarul își ținea iubita în brațe. Și, pentru a fi în trend, el i-a compus actriței și o scurtă poezie: „Printre mașini, printre tramvaie /Actorul se grăbea firesc,/Urma să vină-un nor de ploaie,/Sarmalele se dezlipesc”, a scris el în dreptul fotografiei.

E de înțeles că la asemenea versuri, toți fanii s-au amuzat. Tot de dragul iubitei, bucătarul a acceptat și provocarea celor de la America Express și a plecat cu Doina Teodoru, pentru a le demonstra tuturor că poate face orice.

Sursă foto: instagram