Începe un nou sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”, la TVR 2, din 9 octombrie. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00 şi realizată de Marina Almăşan. Are o surpriză. Propune o rubrică în premieră: „Copii de nota 10”, prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale.

Marina Almăşan, o nouă rubrică la „Femei de 10, bărbaţi de 10”

Marina Almășan va avea un nou coprezentator. Este o adevărată prințesă, cu diademă și tot ce îi mai trebuie.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei Almășan, în aceast sezon. Ea nu-l va înlocui pe simpaticul Costin, actorul ce îi stă alături vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta o rubrica nouă, “Copii de 10”.

Vor fi invitaţi pe gustul celor mai mici telespectatori. Astfel, copiii talentați ai României vor avea o voce din această toamnă, la TVR 2.

Marina Almășan este încântată de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competiții internaționale de modelling. Micuța campioană a fost remarcată de realizatoare în cadrul unei emisiuni în care Sara și-a prezentat propria colecție de modă. Este cel mai tânăr designer din România.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei Almășan, în aceast sezon

Invitați la „Femei de 10, bărbaţi de 10”

Printre invitaţii Marinei Almăşan în prima ediţie a noului sezon se numără: Alina Alexoi, comentator sportiv şi membru al echipei de comunicare a COSR. Vine și Eduard Carol Novak, ministrul Tineretului și Sportului. El este primul ministru în funcţie din lume care a câstigat o medalie paralimpică, argint, la Tokyo 2020.

Mai vin Gina Pătraşcu, o artistă îndrăgită din generaţia de aur a muzicii româneşti, Nico, și Lucian Marcu, căpitanul echipei Voința Sibiu. El i-a impresionat pe suporterii români de fotbal după ce și-a făcut un tatuaj reprezentând celebrul tablou numit „Atacul de la Smârdan”.

Tot sâmbătă, în platoul „Femei de 10, bărbaţi de 10”, este invitată Marcela Fumea, secretarul general al Federației Române de Gimnastică și antrenorul coordonator al lotului național de gimnastică aerobic. Va prezenta echipa câştigătoare la Campionatele Europene

Micuța Sara Anastasia Buzdun o are invitată la “Copii de 10” pe Paula Both, care la 13 ani este deja o cântăreaţă apreciată.