Marina Voica ne-a dat ieri emoții. Ce a pățit artista că a ajuns din nou la spital

Marina Voica ne-a dat ieri emoții. Ce a pățit artista că a ajuns din nou la spital
În luna mai a acestui an s-a operat pe cord. În weekend, Marina Voica a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ne-a dat emoții tuturor, fiindcă deja toată țara aflase despre plecarea lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru.

Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale noastre, Marina Voica, a trecut din nou prin momente dificile.

Marina Voica ne-a dat ieri emoții. Ce a pățit artista că a ajuns din nou la spital

Are 85 de ani și cu doar câteva luni în urmă a fost la un pas de o mare nenorocire. Marina Voica a fost operată pe cord și s-a recuperat foarte repede. După operația din luna mai, aceasta le-a mulțumit doctorilor care au îngrijit-o în stilu-i caracteristic. Din nefericire însă, aceasta a fost din nou internată în spital, sâmbătă seara, și a ajuns pe mâna medicilor de la Câmpina.

„N-am cuvinte, adevărată artă”

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici. O operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc. Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.”, a spus doamna cântecului românesc la ieșirea din spital, în luna mai.

O toxiinfecție alimentară i-a făcut probleme

Sâmbătă, însă, vedeta nu s-a simțit bine și a decis să sune la salvare. Putea fi ceva în legătură cu inima. Inițial nu a vrut să meargă la spital. Ulterior, a ascultat sfatul medicilor și a fost transportată la unitatea spitalicească. Din fericire, Marina Voica a scăpat de probleme.

”Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară.

Sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc, că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă”, a mărturisit vedeta.

L-a făcut pe Ivan Patzaichin să plângă

Vedeta este îndurerată pentru că marele sportiv Ivan Patzaichin a plecat dintre noi. Ea a povestit la Antena 3 un moment emoționant, când, într-o emisiune tv i-a cântat acestuia o strofă din celebra sa melodie „Într-un colț de cafenea”, în limba rusă, și l-a făcut să lăcrimeze.

„Era un bărbat extraordinar modest și foarte frumos. Să vedeți cum parcă s-a trezit s-a înroșit de emoție când a auzit limba rusă”, a spus Marina Voica.

Cântăreața a afirmat că în memoria lui Ivan, merită să fie ridicate mai multe statui.

Din ce trăiește Marina Voica

Marina Voica locuiește de ani buni în căsuța ei superbă din Breaza, unde nu duce lipsă de nimic. Chiar dacă aceasta nu primește de la statul român pensie pentru munca depusă, se descurcă din pensia de urmaș, care este de aproximativ 1900 de lei. Pe de altă parte însă, vedeta are o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii, neimpozabilă, a cărei valoare se ridică la aproximativ 6900 de lei.

Prima dată s-a căsătorit la 17 ani

Marina Voica s-a născut în 1936 în Rusia, unde a făcut și liceul. Ulterior a terminat Institutul de Finanțe la Moscova și tot în acest oraș și-a cunoscut și primul soț. E vorba de Marcel Voica, cu care s-a căsătorit la doar 17 ani. Cei doi s-au despărțit ulterior, iar în 1962 artista și-a refăcut viața cu iubirea vieții sale, doctorul Viorel Teodorescu. Din păcate, acesta s-a stins din viaţă tânăr, în 1981.

Sursă foto: avantaje, evz, protv