Mario Iorgulescu rupe tăcerea după trei ani: „Nu sunt vinovat! Și decedatul consumase cocaină!”

Mario Iorgulescu rupe tăcerea după trei ani: „Nu sunt vinovat! Și decedatul consumase cocaină!”
Mario Iorgulescu a rupt tăcerea și a dat primele declarații privind procesul în care a fost implicat.

Anul trecut, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de complicitate la răpire.

Mario Iorgulescu rupe tăcerea după trei ani: „Nu sunt vinovat! Și decedatul consumase cocaină!”

Mario se află în acest moment în Italia și a făcut declarații explozive pentru Spynews. Tânărul a început prin a cere iertare familiei care a rămas fără persoana dragă din cauza lui. Pe de altă parte, Mario spune că după ce va scăpa de probleme, liber sau arestat, el va renunța la cetățenia română.

„Cel mai trist este că în țara în care trăim, oamenii se bucură pentru răul altuia”

”Am și eu un mesaj de transmis, pentru că până acum nu am avut nici un cuvânt de spus și mi-am luat 3 ani cu executare pentru ceva ce nu am făcut, deci oricum o dai nu e bine, dacă tac, profită ziarele și televiziunile și scriu ce vor și fac ce vor din mine, m-au făcut să par ultimul criminal, cap de mafie și ultimul drogat și așa mai departe.

Cel mai trist este că în țara în care trăim, oamenii se bucură pentru răul altuia și chiar cred toate aberațiile scrise sau transmise de televiziuni, eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales fașă de familia care a rămas fără un membru din cauza mea.

„Sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba”

Le transmit sincere condoleanțe, dar, doamna judecătoare, dacă dumneavoastră și cei care urmăresc acest caz cred că eu merit 20 de ani de închisoare, e clar că lucrurile în România stau mai rău decât crede lumea. Sunt pur și simplu dezamăgit de oamenii care îi susțin pe acești oameni răi și care vor să pedepsească cu aproape o viață de om pentru o greșeală enormă pe care am facut-o, și până să dau de probleme cu justiția eram mândru că sunt român.

Dar vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia românească, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…”, a spus tânărul.

„Am stat în comă 3 săptămâni și după ce am ieșit din comă am plâns un an jumate”

Mario afirmă că și cel care a trecut la cele veșnice a consumat cocaină și nu trebuia să se urce la volan și susține că a avut, la rândul său, probleme mari de sănătate. El a avut șapte coaste rupte, dar și ambii plămâni perforați și intestinele rupte. „Păi în cazul accidentului meu ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și era într-o stare în care nu îi permitea legea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi, el puțin mai mult decât mine.

Și eu la rândul meu am suferit leziuni extrem de grave, având 7 coaste rupte, ambii plămâni perforați și intestinele rupte, am stat în comă 3 săptămâni și după ce am ieșit din comă am plâns un an jumate, fără exagerare, în fiecare zi. în hohote, pentru ceea ce s-a întâmpla”, a continuat el.

„Sunt nervos, debusolat, nu pot să mă concentrez, sunt agresiv”

Mario i-a rugat pe judecători să țină cont de faptul că i-a fost descoperită o leziune pe lobul frontal al creierului și are nevoie de îngrijire medicală, de aceea îi roagă pe judecători să țină cont de acest aspect. „Nu aveți idee cât de mult regret incidentul și aș face orice să dau timpul înapoi, dar, din păcate nu se poate, dar aș ruga-o pe doamna judecătoare să nu mai ruineze o viață de om, că deja a fost ruinată o familie. F

aceți dreptate, nu zice nimeni să nu faceți dreptate, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi. Sunt tânăr, am niște probleme la cap, din păcate, care au fost descoperite târziu, că poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident, nu mă prezint la proces, pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am probleme cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Poate că mesajul ăsta dă dovada că sunt coerent da, poate, dar am momente rare în care sunt capabil să fiu “normal”. În rest sunt nervos, debusolat, nu pot să mă concentrez, sunt agresiv și multe altele, să nu credeți că dacă nu sunt la închisoare îmi este bine.

„Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie”

Sunt într-o clinică de psihiatrie într-o cameră la fel de mare cât acelea din închisoare, doar că am un confort în plus, că stau singur în cameră, dar, în rest, nu am viață socială, nu mai știu cum e să faci sex. Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate.

Nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Atât am avut de spus și sper că am și eu niște susținători care să mă înțeleagă și să îmi fie alături, că mai mult acum ca niciodată am nevoie de sprijinul și suportul moral al românilor adevărați, cei patrioți, care nu sunt lăsați păcăliți de Cambridge Analytica sau alte firme de genul, cred în români, dar nu mai cred în sistem, îmi pare rău pentru cei care și-au trădat țara. Vă pupă Mario”, este mesajul transmis de Mario Iorgulescu.