Mario nu apelează la Adrian Mutu pentru bani, ci la bunica: „Mamaie, îmi pui și mie 20 -30 de lei?!”

Mario nu apelează la Adrian Mutu pentru bani, ci la bunica: „Mamaie, îmi pui și mie 20 -30 de lei?!”
Mario Mutu a devenit bărbat în toată regula, care spune totdeauna lucrurilor pe nume. Cu cine are cea mai specială relație.

Ori de câte ori are nevoie de bani, Mario Mutu nu apelează la părinți sau prieteni, ci la această femeie deosebită.

Cine e femeia care îl „sponsorizează” mereu pe fiul lui Adrian Mutu. „Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este…”

Mario Mutu a vorbit despre cea mai minunată persoană din viața lui. Și nu e vorba de iubita sa, ci de bunica, pe care o consideră o adevărată mamă.

„Bunică-mea este ca o mamă pentru mine, este prima persoană la care aș apela. O vizitez, a avut și ea probleme cu sănătatea, a avut un episod la birou, a leșinat, a dat cu mutra de asfalt, dar și-a revenit e bine. A avut o cădere de calciu.”, a declarat Mario Mutu, fiul antrenorului de la Rapid, Adrian Mutu.

„Este prima persoană la care aș apela: Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?!”

”Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete. Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind.

Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială. Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea de fapt. Este prima persoană la care aș apela: Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?! O vizitez, da!”, a declarat Mario Mutu pentru Fanatik.

„Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…”

Legat de procesul pe care Alexandra Dinu l-a câștigat în fața lui Adrian Mutu, antrenorul fiind obligat să plătească pensia alimentară retroactiv, băiatul antrenorului a fost extrem de delicat în declarații. „Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a mai spus Mario, care are o viață frumoasă, s-a înscris la facultate, iubește și e iubit.