Dacă mai ai paltonul teddy bear de anul trecut, lansat de Max Mara și preluat inclusiv în colecțiile de pre-a-porter, nu renunța la el. E la modă și sezonul acesta. Oversize, lung, acesta rămâne în modă. Și poate fi purtat cu cizme înalte și rochii fluide, sau cu jeans și pantofi sport, deopotrivă.

Deja Rețete și vedete a scris despre cât de mult se poartă cardigane, iar culorile naturale ale firelor din care sunt tricotate aceste piese vestimentare sunt tot în nuanțe de maro.

Piesa cheie a toamnei: trench-ul

Nici trench-urile nu sunt uitate. Așa cum știți, culoarea definitorie a acestora e bejul, un maro mai deschis, dacă stăm să ne gândim la cel mai celebru model al tuturor timpurilor, reinventat în fiecare sezon, trench-ul Burberry.

Trench-ul asigură o abordare chic oricărei ținute și poate fi purtat într-o multitudine de feluri, asortat la ținute bussines, dar și la unele sport și mai puțin sofisticate.

Recomandarea designerilor de modă e clară sezonul acesta: spuneți adio ținutelor all black de până acum. Pentru a arăta că sunteți în ton cu trend-urile, luați exemplul trendsetter-ilor ce frecventează Fashion Week. Aceștia poartă ținute create dintr-o multitudine de nuanțe de maro, iar culoarea va rămâne în garderobă cel puțin până va trece sezonul rece. Maro-ul poate fi folosit în aceeași ținută combinând mai multe nuanțe, fără a arăta rău, cum se întâmplă, altfel, în cazul altor culori.

Maroul se poate combina cu orice culoare

Maroul se poate combina perfect și cu negrul, acestea fiind două culori ce vin perfect împreună. Ținutele în această combinație vor avea un ton foarte chic. În plus, dacă veți alege creații din piele, nota naturală care a pus stăpânire pe creațiile momentului va fi atinsă. Culoarea maro pune în valoare orice altă culoare cu care e alăturată. Nu ezitați, așadar, să o combinați cu piese roșii, turcoaz, verzi ori chiar fucsia.

Mai trebuie să știți că materialele fluide sunt acum la mare căutare: sunt foarte confortabile și oferă o transparență fără a arăta deja ceva. În plus, marii designeri vă recomandă să nu evitați materialele „animal print” care sunt și ele în nuanțe de marp.

Sursa foto: Instagram

Elena Udrea, prima apariție într-un studio tv după întoarcerea din Costa Rica

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri