Mărturie emoționantă despre icoana lui Iisus din Schitul Darvari. În vremuri grele, oamenii cred în minuni

Mărturie emoționantă despre icoana lui Iisus din Schitul Darvari. În vremuri grele, oamenii cred în minuni
Românii se întorc mereu la Dumnezeu. Acolo este speranța și mângâierea. Când au fost vremuri de răstriște, cum sunt și acum, oamenii merg la biserică. Un tânăr a avut o experiență miraculoasă și a povestit ce a simțit.

Credincioșii stau cuminți la rând la moaștele Sfintei Parascheva, cea care a săvârşit numeroase vindecări miraculoase şi alte minuni în timpul vieţii sale. Până acum, peste 45.000 de oameni au trecut pe la moaștele Sfintei. Dar, românii se duc la biserică de câte ori simt nevoia unei mângâieli. Așa a făcut și un tânăr care a avut o experiență de neuitat.

În aceste vremuri grele, oamenii cred în minuni. Mărturie emoționantă

O mărturie emoționantă, venită de la un bărbat care a participat la  Sfânta Liturghie la Schitul Darvari, de duminică 10 octombrie.

„Bună ziua și iertați de deranj. Vreau să vă împărtășesc cea mai profundă trăire pe care am avut-o în biserică! Am fost la Sfânta Liturghie la Schitul Darvari. Când a ieșit părintele Arsenie cu Sfânta Evanghelie și a așezat-o spre a fi cinstită prin sărutare am văzut că lumina lumânării care o însoțea se oglindea frumos în icoana Mântuitorului.

Am dat fuga la mașina să iau telefonul ca să fac o poză și când m-am întors am făcut 2 poze. După aceasta m-am bucurat în continuare de slujbă. Am plecat acasă și mi-am văzut de treburile obișnuite. Într-un târziu, m-am decis să văd cum au ieșit pozele și la vederea acestora am trăit cea mai uluitoare experiență!”, a povestit bărbatul.

O mărturie emoționantă, venită de la un bărbat care a participat la  Sfânta Liturghie la Schitul Darvari, de duminică 10 octombrie

Cum a apărut Iisus Hristos în fotografii

”Vă trimit aceste poze ca să vă convingeți că Domnul nostru Iisus Hristos este aievea prezent cu noi în Sfânta Liturghie!!! În primul rând lumina lumânării se reflectă în sticla icoanei Mântuitorului în dreptul inimii și chiar în formă de inimă.

În al doilea rând, și cel mai uluitor, este că deși pozele sunt făcute una după alta, la o fracțiune de secundă diferență, ochii Mântuitorului privesc în 2 direcții total diferite.

Domnul ne privește și este cu noi aievea !!! Nu am vrut să vă împărtășesc acestea spre a mă mândri.  Ci spre a îndemna cât mai multă lume să meargă duminica la Sfânta Liturghie, mai ales în aceste momente grele. Vă îmbrățișez cu drag și sper să va fie spre folos! DOAMNE AJUTĂ!!!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri