Mărturii explozive despre relația dintre ducesele Meghan și Kate

Mărturii explozive despre relația dintre ducesele Meghan și Kate
Relațiile dintre Kate, Ducesă de Cambridge și Meghan, Ducesă de Sussex sunt încordate și n-au fost grozave nici până la părăsirea Londrei de către cuplul Harry-Meghan. Dezvăluiri explozive, anunță presa britanică, sunt cuprinse într-o nouă carte despre Casa Regală.

Autorii cărții, Omid Scobie și Carolyn Durand, au detaliat relația dintre Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex. Părerile jurnaliștilor englezi, care au citit noua carte biografică, sunt împărțite. Unii susțin că  Meghan a încercat să se apropie de  Kate la ceremonia de la Westminster Abbey, dar ea „abia a băgat-o în seamă”.

De cealaltă parte, simpatizanții lui William și Kate au spus că aceștia i-au întins „covorul roșu” actriței americance Meghan Markel încă de la început. De asemenea, ei au primit-o cu brațele deschise și au făcut tot posibilul ca ea să se simtă binevenită în familie. Au criticat cartea susținând că autorii ei sunt prea prietenoși cu Harry și Meghan în relatările și dezvăluirile lor.

Potrivit părții prietenoase cu William și Kate, cuplul Cambridge i-au invitat pe Harry și Meghan la Anmer Hall, casa din Norfolk, unde Kate a gătit personal mâncăruri vegane pentru William, logodnicul ei de atunci, și pentru invitați. De asemenea, William și Kate i-au invitat pe prietenii, domnișoarele de onoare și pe colegii lui Meghan la o petrecere înainte de nunta ei cu Harry, în mai 2018. Când a fost turneu de tenis, Kate a rugat-o pe Meghan să i se alăture în loja regală de la Wimbledon. A făcut asta și au fost împreună timp de doi ani succesivi.

„Este complet greșit să sugerezi că nu au vorbit și că ar fi greșit să spună că nu sunt primitori Cambridgii”, a declarat un apropiat al ducilor pentru The Mail. „Cum poți să spui că nu au fost călduroși sau primitori când au găzduit-o pe Meghan de Crăciun, au invitat-o ​​în casa lor privată, la Anmer Hall, și au făcut tot ce au putut pentru a o face pe Meghan să se simtă ca acasă?”, a afirmat aceeași sursă.

Autorii lui cărții „Găsirea libertății” (Finding Freedom) susțin că relațiile dintre ducii de Sussex și Cambridges au devenit toxice, pline de amărăciune.

Publicațiile The Times și Sunday Times prezintă în serial noua carte. Se afirmă că Harry a fost supărat când fratele mai mare s-a referit la Meghan, prietena sa de atunci, drept „acea fată” și a fost avertizat „să nu se grăbească”.

Omid Scobie și Carolyn Durand, coautorii cărții, susțin, de asemenea, că un curtean de rang înalt a auzit un coleg spunând: „Există ceva în ea care nu-mi inspiră încredere”.

În altă serie de dezvăluiri, scrie DailyMail, cartea susține că William și Harry abia și-au vorbit timp de câteva luni, după presupusul comentariu despre „acea fată” și că Kate a făcut prea puțin pentru a rezolva diferența cu Meghan, deoarece ele „nu erau cele mai bune prietene”. De asemenea, autorii sugerează că Meghan a simțit că tratamentul acordat ei de către unii angajați ai Palatului este „sexist și prejudecat” și că a fost etichetată ca „exigentă” din cauză că e o „femeie de succes de culoare”.

„Găsirea libertății” se vrea a fi o poveste despre Harry, Meghan și realizarea unei familii regale moderne. Autorii sunt descriși de prietenii, apropiații și simpatizanții Casei Regale ca fiind „vasalii” Ducelui și Ducesei lui Sussex. Să fie așa sau nu, cartea a suscitat deja mult interes în Regatul Unit.

Vreți costum de baie de la Cruduța? S-a făcut și ea „influenser”

 

Recomandarile noastre