Mărturiile cutremurătoare ale mamei actorului care a fost omorât și îngropat sub podea

Mărturiile cutremurătoare ale mamei actorului care a fost omorât și îngropat sub podea
Un actor celebru de telenovele a dispărut la începutul anului, fără ca nimeni să mai știe ceva de el. Actorul a fost găsit mort, iar cadavrul său era ascuns sub podeaua unei case. Mama sa vorbește despre cine i-a ucis fiul.

Maria das Dores, mama actorului brazilian de telenovele, Jefferson Machado Costa, care a fost găsit mort și îngropat sub podeaua unei case susține că fiul ei a fost ucis de niște escroci care i-au promis că îi vor obține un rol important într-o producție tv nouă.

Actorul a dispărut în luna ianuarie a acestui an. Pe 22 mai, cadavrul său a fost găsit îngropat sub podeaua unei case din Rio de Janeiro.

„El a crezut în acești prieteni falși care l-au convins că va reuși, în timp ce el le dădea bani. A fost înșelat și a fost ucis”, a spus femeia care suspectează că fiul ei a fost omorât pentru o sumă importantă de bani pe care o obținuse recent.

Sursa foto: Digi24
Sursa foto: Digi24

Actorul a dispărut pe 27 ianuarie, dar mama spune că au vorbit două zile mai târziu

În jurul morții actorului Jefferson Machado Costa sunt o mulțime de neclarități. De exemplu, Machado Costa a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie, iar mama lui, Maria das Dores spune că a vorbit cu el la telefon pe 29 ianuarie, când i-a spus despre un interviu pentru un rol important.

Apoi, chiar dacă era dispărut, mama actorului primea mereu mesaje de pe telefonul fiului ei. Dores a spus că a devenit îngrijorată pentru fiul ei când a început să primească mesaje cu greșeli de ortografie și nu a mai primit niciun telefon de la el.

Femeia spune că a primit mesaje care ar fi fost scrise de el, în care îi spunea că și-a scăpat telefonul în toaletă și, prin urmare, de aceea nu putea să o sune sau să se conecteze cu un apel video

Polițiștii brazilieni spun că aproape au rezolvat cazul

Poliția din Rio de Janeiro a precizat că suspectează că Machado a fost ucis când și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii.

Avocatul familiei, Jairo Magalhães, speră că polițiștii sunt aproape de rezolvarea cazului, având deja o listă restrânsă de suspecți.

Anchetatorii cred că Machado a fost ucis cel mai probabil acasă, pus în lada în care a fost găsit și care a fost luată din casa lui, apoi îngropat la 2 metri sub podeaua unei case închiriate. Din cauza descompunerii avansate a cadavrului, autopsia nu a putut stabili cauza morții, scrie Digi24.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre