Mărturisirea incitantă a lui Smiley: „Plec de acasă pregătit de orice…”

Mărturisirea incitantă a lui Smiley: „Plec de acasă pregătit de orice…”
Simpaticul Smiley și frumoasa Gina Pistol au o jucărie vie în casă. Cele două vedete nu se mai satură să se minuneze de fetița lor, Josephine Ana. „Plec de acasă pregătit de orice...”, a mărturisit artistul.

Era dezordonat și cam leneș în viața lui de toate zilele. Chiar el a mărturisit. Dar acum, la 38 de ani, are treabă multă. Smiley a măsurat fiecare milimetru din corpul micuței Josephine Ana, fetița lui și a Ginei Pistol. Sunt un bărbat fericit, împlinit, spunea recent Smiley, când a împlinit 38 de ani.

Anul trecut, Smiley bea vin, acum a trecut pe suc
Smiley este ”campion” la spălat biberoane

Mărturisirea incitantă a lui Smiley: „Plec de acasă pregătit de orice…”

Smiley a mărturisit de curând că era leneș, dezordonat și delăsător. Viața lui s-a schimbat total după ce a aflat că va fi tătic. Într-un interviu la PRO TV, artistul a mărturisit că viața lui s-a schimbat complet după ce a venit pe lume micuța Josephine Ana, fetița lui și a Ginei Pistol.

Smiley condideră că acum este un bărbat împlinit. În realitate, este ”sclavul” adorabilei sale bebelușe și a vieții tihnite din casa lui.

Cu doar două luni și jumătate în urmă, Smiley și Gina Pistol au devenit părinții micuței Josephine. Bebelușa a fost măsurată, milimetru cu milimetru de părinții ei.

Smiley spune că Josephine are talpa piciorului foarte mică, aproape cât degetul lui, iar picioarele îi sunt lungi din naștere. Artistul a mărturisit că nu își poate dea seama dacă îi seamănă lui sau Ginei, dar spune că este sigur că nu i-a moștenit nasul.

„Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă. Probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa”, a spus Smiley.

Smiley a măsurat fiecare milimetru din corpul micuței Josephine Ana, fetița lui și a Ginei Pistol

Smiley îi cântă bebelușei în fiecare zi

Cântărețul a povestit cât de minată este viața lui acum. „Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Plec de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău”, a povestit artistul.

Cântărețul a declarat că el și Gina se trezesc puțin mai devreme acum, dar sunt bucuroși că fetița doarme noaptea. Doar vreo două nopți au fost mai agitate.

„Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. O schimb în fiecare zi”, a spus Smiley.

El a mai spus că îi cântă în fiecare zi lui Josephine. Se pregătește serios pentru perioada colicilor și pentru cea în care îi vor da dințișorii.