Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, nu a scăpat nici ea de bătaie

Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, nu a scăpat nici ea de bătaie
Tzancă Uraganu a avut noroc și, după ce a fost bătut bine de frații Lambadei, a ieșit din spital, ieri. Nu a fost vorba de comă, așa cum s-a vehiculat inițial.

Manelistul a ajuns la spital cu mai multe lovituri, după ce seara trecută a fost implicat într-un scandal cu fratele Lambadei. Aceasta e fosta sa iubită și e mama fetiței sale. Recent, Tzancă a filmat-o pe aceasta într-o baie de sânge, după ce a bătut-o crunt. Imaginile au ajuns pe internet. Ulterior, manelistul a comentat senin că „toată lumea se mai bate, în casă mă refer”. El a mai spus că Lambada are parte de sprijin material din partea lui și că totul e OK. Păreau împăcați, într-un alt video distribuit de manelist, în care apare și femeia.

Rudele ei însă nu sunt de aceeași părere. Fratele Lambadei, alături de alți indivizi au sărit la bătaie, iar manelistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorii au mers până în Germania pentru răzbunare, în contextul în care Tzancă se afla acolo.

Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, a fost bătută

Nu doar Tzancă Uraganu a fost victimă a altercației. Și Alina Marymar, iubita manelistului, a fost agresată. Ea a fost lovită cu pumnii în încăierarea de duminică seara. „Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Despre Tzancă Uraganu se poate spune că a alergat după doi iepuri și a rămas cu al treilea. Prins în disputa dintre cele două femei din viața sa, Lambada și Mădălina Miu, Tzancă a decis să înceapă o nouă relație cu focoasa brunetă. Alina Marymar, noua iubită a celebrului manelist, din primăvara acestui an, este make-up artist.

Sursa foto: Instagram