Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul

Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul
Face ce face și intră din belea în belea. Tzancă Uraganu și-a luat o bătaie soră cu moartea. Ce se întâmplă cu manelistul.

Cu puțin timp în urmă, aflat în Germania cu iubita sa, Marymar, Tzancă Uraganu a fost încolțit de foștii cumnați. N-a scăpat nici Alina.

Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul

Frații fostei soții, Lambada, i-au pus gând rău lui Tzancă Uraganu. Aceștia l-au bătut cu telescoapele, împreună cu mai mulți bărbați mascați, dar iată că manelistul a avut noroc. Se pare că acesta a fost atacat în timp ce se pregătea să facă un drive test. Artistul a fost internat într-un spital din Germania, dar acum se simte bine.

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da. Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tzunami la Antena Stars.

Urmează să se întoarcă în țară

Rugăciunile familiei lui Tzancă Uraganu au făcut minuni. Recent, Marymar și-a filmat iubitul după ce a ieșit din spital și a postat fotografia pe contul său de instagram. Lăutarul pare destul de bine, poartă ochelari de soare și chiar a reușit să glumească pe seama bătăii. Acesta și-a arătat dantura, semn că a rezistat bine în fața pumnilor primiți. Sursele spun că manelistul urmează să se reîntoarcă acasă, la familie.

Acuzații fără precedent

Recent, Tzancă a fost în studioul Acces Direct, unde soția sa, din acte, Mădălina Miu, l-a acuzat că a înjunghiat-o, chiar de față cu fiul ei. ”Nu pot să zic că este soția mea sau să consider asta. Legal, putem considera așa. Pe 12 august, a pus ea actele de divorț ca să mă sperie. Nu s-a prezentat.

Am sunat-o de multe ori, mi-a răspuns după data asta cu divorțul. Eu nu aș fi vrut să mai am vreo treabă cu ea în viața mea. (…) Nu aș fi lăsat-o niciodată pe mama fetiței pentru Mădălina. Am avut o ceartă cu Lambada și a fost așa o ambiție. Nu știu ce a fost nunta aia, am stat mai mult pe afară. Mai frumos a fost la ziua lui Marymar decât nunta”, a spus acesta.

Sursă foto: instagram