Viața Irinei Tănase alături de Liviu Dragnea. Fosta soție e prezentă mereu și banii sunt la comun. Politicianul mai vrea copii

Viața Irinei Tănase alături de Liviu Dragnea. Fosta soție e prezentă mereu și banii sunt la comun. Politicianul mai vrea copii
Liviu Dragnea se transformă tot mai mult într-un personaj monden, decât într-un politician experimentat. Relația lui cu Irina Tănase, o fată cu trei decenii mai tânără, a stârnit și stârnește în continuare curiozități și controverse.

Liviu Dragnea a vorbit despre cele mai importante femei din viața sa, începând cu cele din lumea politică și terminând cu partenerele sale de viață. Declarațiile politicianului au fost expuse în ediția de duminică seară a emisiunii „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai.

Cu această ocazie, românii au avut șansa să vadă o altă latură a fostului lider al social-democraților. Acesta recunoaște cu nonșalanță că nu se va lăsa niciodată condus sau întreținut de o femeie, dar și că relația cu fosta lui soție, Bombonica, e încă una foarte strânsă. Mai mult, deși Bombonica nu a participat la nunta fiului lor, speculându-se că participarea ei a fost împiedicată de prezența Irinei la eveniment, Liviu Dragnea susține că cele două femei din viața sa se văd săptămânal.

Cireașa de pe tort, în curând politicianul ar putea deveni din nou tată!

Rețete și Vedete.ro a selectat pentru dvs cele mai interesante întrebări și răspunsuri prezentate în cadrul emisiunii de la Kanal D.

– Este Viorica Dăncilă premierul ales de iubita dvs?

– Mă gândeam să nu răspund la întrebarea asta, că îmi produce, aşa, o stare neplăcută. Pot să spun acum, pe scurt, istoria cum s-a născut ca şi premier doamna Viorica Dăncilă.

Eram într-o seară de dinaintea Comitetului Executiv, după ce îşi dăduse demisia Mihai Tudose, erau mai mulţi colegi şi am rugat să facem o listă scurtă cu nişte potenţiali prim-miniştri. Un coleg a insistat în permanenţă ca pe acea listă să fie trecută şi Viorica Dăncilă, este un om pe care cred că îl cunoaşteţi, domnul Ionel Arsene, acum e preşedinte de Consiliu Judeţean la Neamţ. A insistat întruna. În final, după câteva ore de discuţie, am ajuns toţi la concluzia că a doua zi o să propunem colegilor din Comitetul Executiv Naţional ca şi variantă pe Carmen Dan. Au plecat toţi şi, cu totul întâmplător, domnul Ionel Arsene a mai rămas, insistând totuşi să mergem cu Viorica Dăncilă. Sigur că decizia finală de propunere nu a fost a lui, a fost a mea. Ne-am despărţit pe la 3 dimineaţa, la 5 şi ceva m-am trezit şi am tot analizat, în sfârşit, am rămas cu ideea Viorica Dăncilă.

Nu are nicio legătură Irina Tănase cu asta. Minciunile astea s-au mai spus… și că ea trimitea mesaje. Cui naiba trimitea mesaje? (…) Ea nu îmi zicea nimic despre politică deoarece ştia că nu mă pot lăsa condus de o femeie în politică. De femeia cu care trăiesc.

Nunta fiului lui Liviu Dragnea

– I-ați interzis fostei soții să nu vină la nunta fiului (n. ca să vină însoțit de Irina Tănase)?

– Nu puteam să fac așa ceva, nimeni nu putea să facă așa ceva, e exclus. Eu, în continuare. am o relație bună cu fosta soție, Irina are o relație bună cu fosta soție, ne vedem destul de des. Aproape săptămânal, la Alexandria. Mi-a zis și Ștefan (n. fiul lui Liviu Dragnea) că nu s-a simțit bine și că nu a putut să vină.

Bombonica Dragnea

– Câți bani de buzunar vă dă iubita?

– Nu are ea banii și îmi dă ea banii de buzunar! Punem banii împreună. În casă e un singur cocoș. Cu tot respectul față de doamne și domnișoare, nu am ajuns să fiu plătit de… Ar fi culmea să zic „Irina, îmi dai și mie 10 lei să mă duc cu Codrin (n. Ștefănescu) la o bere? Așa ceva nu se poate. Ca informație, instanța mi-a ridicat sechestrul.

– Când faceți nunta cu Irina?

– Nu știu. Mi-aș dori. Este o fată pe care o iubesc și care mă iubește. Și este o fată care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe ea și pe picioarele ei/ În condițiile în care mulți care o asasinau cu mesaje de socializare au uitat ce număr de telefon are. În același timp, mulți și multe care stăteau mai departe înainte au venit lângă ea și lângă noi. Deci, da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte despre acest lucru. Nu sunt un om pudic, dar nici nu sunt foarte voluptos în a spune ce vrem să facem…

– Copii vă mai doriți?

– Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii… Da, îmi pare rău că a suferit foarte mult această fată, Irina, ca și copiii mei, și fosta soție…

Răspunsurile fostului lider al PSD au fost evazive, însă o concluzie se poate trage: Irina o duce bine, în ciuda tuturor sprâncenelor ridicate. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat atunci și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov, titrează presa națională. Liviu Dragnea era la închisoare la momentul la care s-au realizat aceste achiziții.