Medeea Marinescu și Marius Manole, poveste de dragoste clasică, live

Medeea Marinescu și Marius Manole, poveste de dragoste clasică, live
Îndrăgiții actori Medeea Marinescu și Marius Manole vin în fața publicului. Aceștia vor juca într-un spectacol ce se va transmite live.

Spectacolul „Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu şi Marius Manole, va fi prezentat miercuri, 23 decembrie, de la ora 20,00, într-o reprezentaţie live online.

„Vom juca Fă-mi loc, online live, adică în transmisie directă, cu montaj direct, cu totul în direct, practic ca la un spectacol, doar că publicul e la televizor. O comedie romantică. Din punctul meu de vedere, comediile romantice în perioada asta sunt foarte bine-venite, şi nu doar în perioada asta. O comedie romantică bine făcută e mai bună decât un Shakespeare sau un Proust”, a declarat Marius Manole, pentru Agerpres.

Poveste de dragoste „clasică” de Crăciun

Actorul a precizat că povestea spectacolului are loc de Crăciun. Doi tineri sunt într-o cuşetă de tren, îşi dau seama că sunt foarte nefericiţi amândoi, deşi ambii sunt într-o relaţie. Deși atunci când devin vecini de cușetă nu se plac defel, până la finalul spectacolului se îndrăgostesc unul de celălalt şi probabil că vor rămâne împreună.

„E reţeta clasică de comedie romantică cu o fată zăpăcită şi cu un băiat bogat şi foarte organizat şi conservator, a cărui lume este dată peste cap de această fată care trăieşte la voia întâmplării şi îşi trăieşte viaţa aşa cum ar trebui să o trăim cu toţii fără să planificăm foarte multe lucruri şi fără să ne facem programe şi planuri. Exact ce ne-a învăţat pandemia asta să nu mai facem”, a mai spus Marius Manole, conform aceleiași surse.

Potrivit acestuia, noutatea reprezentaţiei de miercuri este nu doar că se va putea urmări din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, ci faptul că spectatorii îi vor putea vedea pe cei doi actori cum se pregătesc pentru a intra pe scenă. La final, vor putea asculta păreri despre spectacol.

Spectacolul de teatru va putea fi urmărit doar în direct, de la ora 20,00. Preţul unui bilet este de 35 de lei şi poate fi achiziţionat de pe link-ul https://streamerse.net/event/fa-mi-loc.