Meghan a dat indicii despre numele bebelușului. Ce nume de fetiță îi plac

Meghan a dat indicii despre numele bebelușului. Ce nume de fetiță îi plac
Meghan Markle urmează să nască vara aceasta și deja s-a aflat că a dat indicii despre numele surioarei lui Archie. Iată ce nume îi plac ducesei.

După moartea prințului Philip în aprilie, site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie Ladbrokes a anunțat numele Philippa crescând ca o predicție populară pentru fiica lui Meghan și Harry. De atunci, acest nume a fost văzut din ce în ce mai mult ca unul favorit pentru bebelușul pe care îl așteaptă ducii de Sussex.  „Sprijinul pentru numele Philippa nu dă semne de încetinire”, a spus Jessica O’Reilly de la Ladbrokes.

Dacă cei doi ar aduce un omagiu ducelui de Edinburgh prin numele celui de-al doilea copil al lor, nu ar fi singurii. Verișorii lui Harry, prințesa Eugenie și Zara Tindall, au adus un omagiu bunicului lor chiar înainte de moartea sa, dându-le fiilor lor nou-născuți numele mijlociu Philip. Iată alte câteva nume posibile pentru fetița lui Harry și Meghan, în funcție de ce au declarat de-a lungul timpului. 

Ce indicii a dat Meghan pentru numele bebelușului. Harriet este preferatul lui Harry 

Atunci când Harry și Meghan așteptau nașterea lui Archie în 2019, au vizitat orașul Birkenhead și au auzit sugestii de nume de la un grup de copii de la școală.

După ce o fetiță de 7 ani pe nume Megan Dudley a vorbit cu ducesa de Sussex și a descoperit că prietenii lor le strigă pe amândouă „Meg”, ea a oferit o sugestie de nume pentru bebeluș. Dudley le-a spus reporterilor: „Am întrebat-o dacă își va chema bebelușul Amy dacă are o fată și mi-a spus: Acesta este un nume foarte frumos, îmi place. Va trebui să ne gândim la asta ”. 

În timpul aceleiași vizite, Harry și-a arătat interesul pentru numele „Lily”, întrebând o mamă cum a scris numele inspirat de flori al fiicei sale.

În timpul turneului regal al cuplului din octombrie 2018, perechea a urcat într-unul dintre tramvaiele iconice din Melbourne, pentru o scurtă călătorie până la South Melbourne Beach, cu studenți în domeniul durabilității. Charlie Wolf, în vârstă de 12 ani, a profitat de ocazie pentru a-i face pe Meghan și Harry să spună numele viitorului bebeluș regal. Meghan a păstrat tăcerea, răspunzând: „Ni s-a dat o listă lungă de nume de la toată lumea, ne vom liniști și vom arunca o privire”.

Tot în Melbourne, a apărut un alt nume care ar putea intra pe lista scurtă. Perechea a întâlnit un fan cu un bebeluș pe nume Harriet – care este și versiunea feminină a propriului nume al prințului – și mai târziu ducesa a declarat pentru presa Express din Marea Britanie Sunday Express că Harry a spus: „Acesta este un nume grozav”.

Foto: Facebook 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp