Meghan Markle a dat totul pe față. Cum s-a pregătit pentru cetățenia britanică

Meghan Markle a dat totul pe față. Cum s-a pregătit pentru cetățenia britanică
Meghan a stat la taclale cu Prima Doamnă a Canadei, Sophie Trudeau. Și iată ce a ieșit.

Meghan și Prima doamnă a Canadei, au discutat despre ce înseamnă să fii partenera de viață a unui bărbat celebru. Iată ce a spus ducesa de Sussex.

Meghan Markle a dat totul pe față. Cum s-a pregătit pentru cetățenia britanică

Nimeni nu a știut așa ceva până acum, dar Meghan Markle a fost mai transparentă ca niciodată și a spus totul. Soția prințului Harry a avut-o astă vară invitată pe Sophie Trudeau și a organizat în cinstea acesteia o petrecere la piscina de pe la conacul din Montecito. Cele două „au chicotit ca școlărițele”, au băut vin pe terasă și au spus lucruri la care nu se aștepta nimeni.

Cea mai surprinzătoare declarație a lui Meghan s-a referit la cum și cât a studiat pentru a obține cetățenia britanică după ce l-a cunoscut pe Harry, despre care ducesa susține că „habar nu avea de unele răspunsuri” atunci când i-a cerut ajutorul, susține Daily Mail.

„Studiam pentru test și îmi amintesc că spuneam: O, Doamne”

„Acest examen de cetățenie este atât de greu. Studiam pentru test și îmi amintesc că spuneam: O, Doamne. Apoi îl întrebam pe soțul meu: Știai asta? Știai asta? Iar el spunea: Habar n-aveam”, a povestit Ducesa de Suxxex. La auzul acestor lucruri, soția președintelui Canadei a făcut și o glumă care le-a amuzat pe ambele femei: „Cred că l-au făcut mai greu pentru tine”.

Nu se știe dacă a primit sau nu cetățenia britanică

Meghan nu a precizat dacă în final a primit sau nu cetățenia britanică sau doar s-a pregătit temeinic pentru acest test, cei doi părăsind Casa Regală în 2020. Cât privește testul, acesta durează 45 de minute și are 24 de întrebări despre legile din Regatul Unit, sistemul juridic, istorie, cultură și multe alte lucruri despre această minunată țară, precum și întrebări despre familia regală. După ce s-a logodit cu Harry, în 2017, Palatul Buckingham anunțase că Meghan va deveni cetățean britanic.