Meghan Markle a fost înșelată. Cine e femeia care i-a luat mințile prințului Harry

Meghan Markle a fost înșelată. Cine e femeia care i-a luat mințile prințului Harry
Au trecut prin toate împreună, dovedind că sunt un cuplu greu de destrămat. Oare să fi uitat Meghan momentul în care Harry a înșelat-o?

Ducele și ducesa de Sussex sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din lume, dar începuturile nu au fost roz.

Meghan Markle a fost înșelată. Cine e femeia care i-a luat mințile prințului Harry

Potrivit presei britanice, se pare că la începuturile relației cu Meghan, prințul Harry i-ar fi pus coarne fostei actrițe. Expertul regal Angela Levin susțin că acesta ar fi avut o aventură cu un model, în timp ce era împreună cu Meghan. Cea care l-ar fi făcut să calce strâmb este Sarah Ann Macklin, pe care fiul regelui Charles ar fi cunoscut-o la o petrecere privată. Se spun că prințului i-ar fi plăcut enorm, i-a luat numărul de telefon și restul a curs de la sine.

Totul a fost doar o aventură

„În primele etape ale relației sale cu Meghan, se credea că Harry s-a întâlnit cu modelul Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit la o petrecere privată, i-a luat numărul și a bombardat-o cu sms-uri.

Dar s-a dovedit a fi doar o aventură”, a mai spus aceasta. La rândul lor, jurnaliștii de la Panorama Web au un punct de vedere: “Sunt destul de diferiți. Ea duce o viață foarte curată și abia bea, iar în acest sens erau pe o altă lungime de undă. Harry a fost puțin evaziv cu ea”.

Și Meghan era într-o relație când l-a cunoscut pe Harry

La rândul său și Meghan a fost într-o relație atunci când l-a întâlnit pe prințul viselor sale. Ea se iubea în acea perioadă cu bucătarul Cory Vitiello. „A existat și o confuzie cu privire la faptul dacă Meghan s-a despărțit sau nu la acea vreme de iubitul ei, cu care era împreună de doi ani, bucătarul celebru Cory Vitiello”, a spus expertul regal. Pe de altă parte, sursele spun că cei doi au fost extrem de sinceri unul cu celălalt și când au realizat că se plac cu adevărat, s-au focusat doar pe relația lor.