Meghan Markle, apariție incredibilă pe covorul roșu. Să vedeți ce a purtat

Meghan Markle, apariție incredibilă pe covorul roșu. Să vedeți ce a purtat
Încă de când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a fost luată la ochi pentru ținutele  la care apela. Nu a purtat niciodată de două ori aceeași rochie, și toate erau foarte scumpe.

După ce, recent, a fost criticată pentru lipsă de originalitate în alegerea ținutelor purtate la prima ei vizită la New York după naștere, acum, Meghan Markle a avut o apariție incredibilă pe covorul roșu. Ducele și ducesa de Sussex au participat la gala „Salute To Freedom” 2021 a Muzeului Intrepid.

Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex, au avut, ieri, o întoarcere triumfală pe covorul roșu. Asistând la gala „Salute To Freedom” din 2021 a Muzeului Intrepid din New York, cuplul regal a ieșit în public pentru a onora veteranii înainte de Ziua Comemorarii.

În loc doar să poarte în piept simbolicul mac roșu, ducesa a purtat o rochie stacojie cu decolteu adânc  și lungă, cu trenă amplă, creată la comandă de Wes Gordon pentru Carolina Herrera. Rochia a fost asortată cu pantofii roșii din satin și bijuterii strălucitoare cu diamante, care includeau celebrii cercei Birks „Snowstorm”.

Meghan Markle și-a prins părul într-un coc moale, în timp ce pășea la brațul soțului ei. Prințul Harry a îmbrăcat un smoking, pe care și-a prins decorațiile militare, alături de simbolicul mac roșu, comemorând astfel militarii și femeile care și-au pierdut viețile în războaie.

Ducii de Sussex, în sprijinul veteranilor

Atât Ducele, cât și Ducesa sunt susținători pe termen lung ai armatei, ai veteranilor și cauzelor care promovează inițiativele de sănătate mintală pentru militari și femei. Prințul Harry, care a slujit el însuși în armată timp de peste 10 ani, și-a fondat fundația Invictus Games în 2014, care găzduiește un eveniment sportiv pentru militari bărbați și femei care au suferit răni în urma războaielor la care au participat.

În timpul evenimentului, Prințul Harry și-a unit forțele cu Jon Bon Jovi pentru a prezenta cinci Premii Intrepid Valor celor „care trăiesc cu rănile invizibile ale războiului”.

Sursa foto / video: Instagram