Actriță, militantă, filantrop, producător de televiziune – există ceva ce Meghan Markle nu poate face? Aceasta e întrebarea. Acum s-a aflat că pare să plănuiască să calce pe urmele prințului Charles și ale lui Sarah Ferguson, încercând să scrie un roman. Oare cartea ar putea rivaliza cu Budgie, micul elicopter al lui Fergie sau cu Bătrânul Lochnagar al lui Charles?
În prezent, avocații din SUA, analizează cererea cuplului Meghan Markle – prințul Harry de a crea o marcă înregistrată, pe care aceștia au numit-o după fiul lor, Archie. O clauză pe care încearcă să o asigure cu Oficiul de Brevete și Mărci al SUA caută dreptul de a scrie „cărți de ficțiune și non-ficțiune pe o varietate de subiecte” sub marca Archewell, precum și de a produce „reviste și periodice tipărite”.
Publicarea de cărți ar putea îmbogăți cuplul
Potrivit Daily Mail, informațiile existente, relevă că: „Meghan are o oarecare experiență ca scriitoare și obișnuia să aibă un blog popular, numit Tig, înainte de a-l întâlni pe Harry, blog care acoperea teme din sănătate, călătorii, zona culinară și moda”.
Ficțiunea este ceva la care și-a dorit întotdeauna să-și încerce mâna și ar putea fi sigură că orice scrie va fi bine vândut, indiferent de calitatea ei. Ficțiunea, fie că este vorba despre cărți pentru copii sau pentru adulți, ar fi un mod puternic de a transmite mesajele mărcii lor proaspăt înființate, mai notează sursa citată.
Cuplul, care a semnat un acord de 112 milioane de lire sterline cu Netflix și unul de 30 de milioane de lire sterline cu Spotify, a dezvăluit că Archewell va finanța bucătăriile de campanie deschise în zone afectate de dezastre, ca prim mare proiect.
Toate acestea se întâmplă în vreme ce supărarea din cauza „Megxit” pare să persiste pentru Regina Elisabeta II, care nu a făcut nicio mențiune despre Meghan Markle și nici despre prințul Harry în discursul ei de Crăciun din 2020, pentru al doilea an consecutiv.
Sursa foto: Instagram
Exclusiv. Brigitte Pastramă „dă” din resort: „Florin mă îndoapă apoi întreabă de ce m-am îngrășat”
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook