Meghan Markle are motivele ei de supărare față de familia regală britanică. Cel puțin asta susțin experții în viața familiei regale, care povestesc un episod petrecut în decembrie 2017. Era primul Crăciun pe care Meghan îl petrecea cu familia regală la Sandringham. Dornică să intre în grațiile Reginei, actrița americană s-a informat de la Prințul Harry cu privire la obiceiurile familie și a aflat  că printre tradițiile de Crăciun se află și cumpărarea unor cadouri pline de umor pentru rude.

Dornică să se integreze, Meghan i-ar fi adus Reginei un hamster de jucărie capabil să  cânte și să danseze. Potrivit Daily Star, darul a fost bine primit de regină, care s-a gândit că jucăria i-ar putea înveseli celebrii căini de rasă Corgie, scrie Evenimentul Zilei.

Jucăria n-a avut nicio șansă

Drept urmare, toată lumea s-a distrat copios. „A fost atât de amuzant, mai ales când câinii au vrut să vină de hac jucăriei”, au povestit surse din anturaj. Câinii reginei nu s-au lăsat până nu au făcut praf hamsterul de jucărie chiar înainte de încheierea vizitei.

The Queen arrived from Canada and departed for Scotland accompanied by her corgis. picture Russell Clisby.

Cinci luni mai târziu, Meghan și prințul Harry s-au căsătorit la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor, dar se pare că Meghan n-a putut să treacă nici acum peste afrontul adus cadoului ei.

Crăciun separat de pandemie

Potrivit Daily Mirror, membrii familiei regale obișnuiesc să-și facă tot felul de cadouri trăsnite. Se spune că într-un an, prințul Harry i-a dăruit reginei o cască de duș pe care scria „Life’s a Bitch”. La rândul ei, Kate, soția prințului William i-a dăruit cumnatului ei  un set de jucărie intitulat „Crește-ți propria prietenă”.

Pandemia și Megxit au schimbat aceste obiceiuri poznașe.Pentru prima dată în 33 de ani, regina și soțul ei, ducele de Edinburgh nu vor petrece Crăciunul la Sandringham. Între timp, ducii de Sussex vor rămâne peste ocean. „Având în vedere toate sfaturile specialiștilor, regina și ducele de Edinburgh au decis că anul acesta vor petrece Crăciunul în liniște în Windsor”, a explicat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Sursa foto: Instagram

Copiii Prințului William poartă haine unul de la altul, ca în familiile obișnuite

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp