Copiii Prințului William poartă haine unul de la altul, ca în familiile obișnuite

Copiii Prințului William poartă haine unul de la altul, ca în familiile obișnuite
Eveniment monden la Londra, vineri seara. Publicul și presa i-au putut admira pe Ducii de Cambridge și pe copiii lor, pășind pe covorul roșu desfășurat în fața The London Palladium, teatru care a găzduit un spectacol pentru copii, cu ocazila sărbătorilor.

Când familia Prințului William a pășit pe covorul roșu, persoanele aflate în fața teatrului a aplaudat și și-au manifestat bucuria. Era pentru prima dată când Ducii de Cambridge apăreau în public cu cei trei copii, prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Micuții s-au oprit câteva momente pentru a urmări spiridușii care-i distrau pe invitații care soseau la teatru.

Kate Middleton și Prințul William au fost extrem de încântați de bucuria copiilor lor și de primirea făcută la The London Palladium din West End pentru a urmări spectacolul Pantoland.

În interior, familia princiară a luat loc într-o lojă, dar după puțin timp Prințul William a coborât și a apărut pe scenă pentru un scurt discurs despre spectacolul de pantomimă pe care urmau să-l vadă. Alteța Sa a adus și un omagiu faimoasei actrițe Barbara Windsor, decedată zilele trecute, pe care a numit-o „comoara națională”.

Ținutele familiei Cambridge, în atenția presei engleze

Fiecare piesă de îmbrăcăminte purtată de membrii familiei Prințului William a fost studiată de jurnaliștii englezi și evaluată ca preț. Daily Mail a publicat o fotografie pe care specialiștii consultați de redacție au indicat costul hainelor festive. Iar așa am aflat că familia princiară nu e prea cheltuitoare.

Kate Middleton, ducesă de Cambridge (38 de ani), a purtat o rochie de 1.358 de lire sterline de la una dintre mărcile sale preferate, Alessandra Rich.

Prințul George, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, de doi ani, au purtat jerseuri confortabile. În lojă, Louis și-a scos jacheta și a rămas într-un pulover roșu, care se potrivea cu cel purtat de tatăl său. Prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani, a purtat o rochie tartan cu colanți de lână și pantofi marca PèPè, la un cost de 145 de lire sterline.  Rochia din bumbac a prințesei costă 75 de lire sterline și este concepută de Nicoletta Fanna pentru brandul italian de îmbrăcăminte pentru copii Il Porticciolo.

Jacheta din cașmir a Prințului George, care are dungi de rugby roșii și verzi îndrăznețe, a fost purtat peste o cămașă cu guler albastru, cu pantaloni negri și pantofi din piele de aceeași culoare neagră. Prețul jachetei este de 105 lire sterline.

Cel mai mic băiețel, Prințul Louis, a îmbrăcat haina fratelui său George, o jachetă din fetru albastru de la Amaiakids, care costă 85 de lire sterline, după cum au sesizat unii fani ai cuplului William-Kate. Conform lor și presei, Prințul George a purtat jacheta ce acum era îmbrăcată de Louis la prânzul de Crăciun din 2017, oferit de Regină.

Exact așa se întâmplă în familiile obișnuite, copiii mai mici se îmbracă deseori cu hainele fraților mai mari.

Foto: Daily Mail

Există viață și după alegeri! Elena Băsescu își învață copiii să schieze

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp