Există viață și după alegeri! Elena Băsescu își învață copiii să schieze

Există viață și după alegeri! Elena Băsescu își învață copiii să schieze
Mulți au criticat-o pe Elena Băsescu, că e ”fata luʹ tata”, dar uite că EBa se descurcă minunat, singură, cu trei copii mici. Acum, e la munte, unde îi învață pe micuți să schieze și să nu simtă stresul restricțiilor din pandemie.

Elena Băsescu a candidat pentru un loc în Camera Deputaților la alegerile parlamentare 2020, dar Partidul Mișcarea Populară nu a obținut minimul de procente necesare, 5 %, pentru a intra în Parlament. Așa că EBa își vede mai departe de viața ei, cu cei trei copii pe care îi crește singură. Sigur, cu ajutorul bunicilor, Traian și Maria Băsescu.

Ce frumos! Elena Băsescu își învață copiii să schieze

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă. Iată că Elena Băsescu are acum 40 de ani și s-a schimbat radical: este mamă, gospodină și femeie de afaceri.

Elena Băsescu se află, de câteva zile, într-o vacanță la munte. Mai exact, la Predeal, unde există pârtie și instructor de schi pentru copiii ei.

Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, a postat fotografii emoționante cu micuții care se bucură de fiecare moment când se tăvălesc pe zăpadă.

EBA nu a avut noroc în dragoste

Pe 4 iunie 2018, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată, Anastasia, pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), iar după aceea și-a deschis o afacere cu haine pentru copii. În cele din urmă, relația nu a mers, dar bunicul Traian Băsescu este fericit că mai are o nepoțică atât de frumoasă.

Ceilalți doi copii ai Elenei Băsescu, Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr. (4 ani), sunt fericiți și nu par că suferă că tăticul lor, Bogdan Ionescu, s-a însurat din nou. Nici nu prea au amintiri multe despre el, pentru că erau prea mici în septembrie 2016, când părinții lor au divorțat.


De ce e bine să trageți câte un pui de somn în timpul programului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp