„Noblesse oblige” se spune, iar Meghan Markle și-a asumat din plin acest lucru. Încă de când locuia în Marea Britanie s-a discutat intens despre apetența ei pentru haine și bijuterii scumpe, iar britanicii nu erau prea încântați de ideea că banii regatului sunt canalizați spre satisfacerea acestor gusturi sofisticate. În comparație, cumnata ei, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, poartă deseori haine simple, accesibile oricui, de la brandurile „de consum” cum ar fi Mark & Spencer sau Zara.

Costumul preferat al lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, costă aproape 3.000 de dolari, dar bijuteriile ei, exceptând inelul de logodnă, valorează zeci de mii de euro. Actrița își compltează look-ul cu un ceas Cartier de 23.000 de dolari care aparținea soacrei ei decedate, și cu o brățară Cartier „Love” din aur masiv, în valoare de 6.500 de dolari.

Costum Alexander McQueen Grain de Poudre: aproape 3.000 de dolari

Meghan Markle poartă din nou costumul Alexander McQueen Grain de Poudre. Blazerul acestuia se vinde cu 1.995 de dolari, iar pantalonii valorează 795 de dolari. Ea a fost văzută pentru prima dată în acest costum în februarie 2018, când a participat la premiile anuale Endeavour Fund. Evenimentul, o sărbătoare a realizărilor bărbaților și femeilor răniți, a marcat prima ei apariție după logodnă, ca parte a familiei regale.

La acea vreme, Meghan a fost lăudată pentru costumul purtat, mai ales pentru că a optat pentru un designer britanic. Costumul a fost special personalizat pentru Meghan Markle de celebra casă de modă.

Brățară inspirată de centurile de castitate: 6.500 de dolari

Recent, ducesa de Sussex a îmbrăcat din nou costumul, dar de data aceasta s-a accesorizat cât a putut de bine. Pe inelar a purtat inelul de logodnă în valoare de 350.000 de dolari, la încheietura mâinii a pus ceasul de aur Cartier Tank Française al Prințesei Diana, iar pe cealală, o brățară din aur masiv, Cartier „Love” care se vinde cu 6.500 de dolari și pe care o deține din 2017.

Se spune că brățara este un cadou de la Prințul Harry, oferit înainte de logodna celor doi. Banda ovală Cartier este formată din două jumătăți în formă de C care se prind împreună folosind o șurubelniță, din aur și aceasta, de 18 karate – o caracteristică despre care se spune că este inspirată de centurile de castitate medievale.

Ducele de Windsor și Wallis Simpson au avut și versiuni anterioare ale brățării Cartier Love.

Ceasul Cartier: 23.000 de dolari

Și ceasul i-a fost făcut cadou ducesei de Harry. Elegantul accesoriu a fost purtat de mama sa, Diana în mai multe ocazii, inclusiv o vizită în 1997 la templul hindus Shri Swaminarayan Mandir din Londra și la un eveniment British Lung Foundation în același an.

Se știe că Meghan Markle este un fan al ceasului Tank și a promovat propria versiune în două tonuri în 2015, când serialul în care a jucat, „Suits”, a intrat în al treilea sezon.

La acea vreme, ea a declarat pentru Hello Magazine : „Am râvnit întotdeauna ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că se filmează al treilea sezon din „Suits” m-am dat peste cap complet și am cumpărat versiunea în două tonuri. Am pus să fie gravat pe spate „To MM from MM” și intenționez să i-l dau fiicei mele într-o zi. Asta face ca piesele să fie speciale, legătura pe care o ai cu ele”.

Meghan a primit mai multe obiecte din colecția de bijuterii a Prințesei Dianei. Printre altele, e vorba inclusive de cerceii fluture și brățară de aur, set pe care Meghan Markle l-a purtat în turneul australian realizat cu Prințul Harry 2018. Cu toate acestea, ceasul este în mod clar favoritul ei și a fost văzută purtându-l des. Ceasul îi fusese dăruit Dianei de tatăl ei la împlinirea vârstei de 21 de ani.

Sursa: Daily Mail, Foto: Daily Mail și Instagram

Se împlinesc 25 de ani de la interviul șoc al prințesei Diana

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri