Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea prințului Harry în California. Și-a arătat burtica de gravidă

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea prințului Harry în California. Și-a arătat burtica de gravidă
După înmormântarea bunicului său, prințul Harry s-a întors în California la soția sa, care este însărcinată. Meghan Markle a avut prima apariție după întoarcerea ducelui de Sussex în Montecito. Cum a fost surprinsă ducesa.

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, nu a fost la înmormântarea Prințului Philip la recomandarea medicului ei. Cu toate acestea, ea a ținut neapărat să îl omagieze, trimițând flori și un mesaj pentru regină. Harry însă a fost la funerarii și chiar a schimbat câteva vorbe cu fratele său, William, După înmormântare. Surse din cadrul Palatului Buckingham chiar au declarat că cei doi frați alături de prințul Charles au avut și discuții private. 

Deși regina Elisabeta a împlinit 95 de ani pe 21 aprilie, Harry a ales să se întoarcă în California cu o zi înainte, pentru a fi alături de Meghan, care este însărcinată în luna a șaptea. Meghan Markle i-a lăsat Ducelui de Edinburgh o amintire scrisă de mână, mai exact o scrisoare privată. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a cerut să fie lăsată o scrisoare din partea ei alături de o coroană de flori pe care ea și Harry i-au oferit-o drept tribut, cuplul selectând manual flori în onoarea Prințului Philip, potrivit The Sun.

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea prințului Philip. Cum au surprins-o paparazzi 

Meghan a fost surprinsă de paparazzi pentru prima oară de la întoarcerea soțului ei, dar și de la moartea prințului Philip. Ducesa de Sussex a fost fotografiată ținându-l în brațe pe micuțul Archie, care avea un rucsac în spate. Meghan purta o pereche de blugi, saboți deschiși la culoare, o bluză neagră mulată, care îi scotea în evidență burtica de gravidă și un trench de culoare maro. De asemenea, Meghan a purtat o mască de protecție neagră.

Harry și Meghan au anunțat în cadrul interviului cu Oprah că vor avea o fetiță. Asta înseamnă că Archie va avea o surioară în câteva luni. Luna trecută, casele de pariuri au enumerat ”Diana” drept numele preferat dacă copilul este fată, după ce cuplul i-a adus un tribut subtil iubitei mame a lui Harry. Betvictor a clasat Diana drept numele cel mai probabil pentru o fată cu o cotă de 7/1, urmat de Alice (9/1), Grace (10/1), Isabella (12/1) și Alexandra (14/1).

Foto: Facebook

Prințul Louis e băiat mare. Fiul prințului William merge pe bicicletă la trei ani. FOTO