Meghan Markle se lansează în afaceri! A inspirat-o chiar prințul Harry

Meghan Markle se lansează în afaceri! A inspirat-o chiar prințul Harry
Meghan Markle se lansează în afaceri, iar ceea ce a decis să facă are legătură chiar cu prințul Harry. Ducesa a făcut personal marele anunț.

Meghan Markle pare că a revenit la stilul de viață cu care era obișnuită. Locuiește în acest moment în California, Montecito, alături de prințul Harry și fiul lor, Archie. De asemenea, cuplul așteaptă o fetiță, care urmează să vină pe lume în vară. Acum că s-a reobișnuit cu viața liniștită din Statele Unite, ducesa de Sussex are planuri. Meghan Markle se lansează în afaceri. 

Primul care s-a angajat a fost Harry, iar postul pe care și l-a însușit în cadrul companiei BetterUp Inc. este acela de Chief Impact Officer. Compania la care Harry s-a angajat este una care se ocupă cu sănătatea psihică și Coaching online. Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Harry a spus că vrea să „aibă un impact în viețile oamenilor”. După el, Meghan a luat și ea hotărârea să se ocupe de proiectul ei personal. 

Meghan Markle lansează o carte pentru copii. A inspirat-o Harry 

Astfel, ducesa de Sussex va publica în iunie o carte pentru copii intitulată „The Bench”, despre relaţia dintre un tată şi fiul său, a anunţat marţi editura Random House. Cartea este cea mai recentă „aventură” a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles anul trecut împreună cu fiul lor Archie.

„The Bench”, inspirată de soţul şi fiul ei şi ilustrată de artistul Christian Robinson, va fi publicată pe 8 iunie şi va fi însoţită de o versiune audio, cu Meghan naratorul poveştii, a precizat editura. „The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste”, a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat.

„Speranţa mea este ca ‘The Bench’ să rezoneze cu fiecare familie, nu contează sub ce formă, la fel de mult cum se întâmplă în cazul familiei mele”, a mai spus Meghan.

Foto: Facebook

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

Recomandarile noastre