Meghan Markle și-a deschis larg casa și conturile, să intre banii. Se filmează intens

Meghan Markle și-a deschis larg casa și conturile, să intre banii. Se filmează intens
După ce au plecat în America, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au văzut nevoiți să facă bani din orice. Profitând de legătura cu casa regală britanică, ei au putut semna contracte avantajoase, chiar dacă acestea „dau din casă” și nu sunt deloc pe placul reginei și al celor de la Palatul Buckingham.

Netflix își va primi în sfârșit „kilogramul de carne” de la prințul Harry și Meghan Markle cu o docuserie „at-home with the Duke and Duchess of Sussex-style” (n.r. – acasă  cu ducele și ducesa de Sussex), dezvăluie Page Six. Cunoscătorii de la Hollywood sunt înnebuniți în legătură cu emisiunea, dar în timp ce ni se spune că șefii Netflix ar dori ca serialul să fie difuzat până la sfârșitul anului pentru a se lega de mult așteptatele memorii ale lui Harry, tabăra Sussex ar prefera ca acesta să fie difuzat anul viitor.

„Momentul este încă în discuție, lucrurile sunt în aer”, a declarat un producător aflat la curent. De altfel, ducii de Sussex, care au semnat un contract de mai multe milioane de euro cu streamer-ul în 2020 la scurt timp după ce s-au mutat în SUA. Deja ei au fost urmăriți de camerele Netflix când au mers în Olanda luna trecută pentru Jocurile Invictus – jocurile globale ale lui Harry pentru militarii răniți și răniți. Netflix face un documentar și despre asta numit „Heart of Invictus”.

Dar, Harry și Meghan au fost filmați și pentru un alt proiect care va fi mult mai suculent, ni s-a spus. Camerele de filmat au fost lăsate pornite în casa lor din Montecito, California, și s-au alăturat familiei Sussex în călătoria lor la New York în septembrie anul trecut, așa cum am dezvăluit anterior. „Cred că este corect să spunem că Netflix își primește kilogramul de carne”, a declarat un insider foarte bine plasat de la Hollywood, pentru Page Six.

Harry și Meghan au fost filmați de netflix în casa din Montecito

Nu se știe încă ce va fi inclus în documentar, dar în perioada în care soții Sussex au locuit în California, au apărut o grămadă de titluri despre ruptura relației lor cu familia regală. Luna trecută, Harry, în vârstă de 37 de ani, și Markle, în vârstă de 40 de ani, au zburat pentru a o vedea pe regină înainte de a împlini 96 de ani, la Castelul Windsor, în drum spre Olanda, unde Harry a spus că bunica sa era foarte bine dispusă – și că se asigura că este bine îngrijită.

Foștii membri ai familiei regale se vor afla în Marea Britanie luna viitoare pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei. Ducii de Sussex au anunțat, de asemenea, că își vor duce copiii, pe Archie, în vârstă de 3 ani, și bebelușul Lilibet – a cărui primă zi de naștere este pe 4 iunie – la Londra pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei luna viitoare. Cu toate acestea, ei nu se vor alătura membrilor seniori ai familiei, în balconul de la Palatul Buckingham, a confirmat palatul.

Netflix a renunțat la animația pe care trebuia să o producă Meghan

În legătură cu documentarul, Netflix a refuzat să comenteze, iar reprezentanții soților Sussex nu au fost disponibili pentru comentarii. Luna trecută, Netflix a anunțat că a renunțat la dezvoltarea „Pearl”, un serial de animație creat de Markle, ca parte a unei măsuri de reducere a costurilor. Serialul, care a fost anunțat anul trecut, este unul dintre mai multe proiecte la care renunță gigantul de streaming, care a dezvăluit luna trecută o scădere bruscă a numărului de abonați și a avertizat că alte milioane de persoane vor părăsi serviciul.

Archewell Productions, compania formată de soții Sussex, a anunțat anul trecut că Meghan va fi producător executiv al „Pearl”, alături de soțul lui Sir Elton John, David Furnish. Serialul era planificat să se concentreze pe aventurile unei fetițe de 12 ani, care se inspiră din femei influente din istorie.