Meghan şi Harry, la mâna Reginei Elisabeta a II-a. Ce le pregătește aceasta…

Meghan şi Harry, la mâna Reginei Elisabeta a II-a. Ce le pregătește aceasta…
Se pare că totul se va renegocia. „Megxit” nu se poate întâmpla „la cerere” ci sunt condiții și obligații care trebuie tranșate și respectate. Veste proastă pentru tinerii soți Meghan și Harry: sunt la mțna Reginei Elisabeta. Despărțirea lor de Coroană se renegociază.

Richard Fitzwilliams, expert regal,  a declarat: „Este important să rețineți că Harry și Meghan sunt un caz unic. Sunt membri ai familiei regale, cu condiția ca acordul Reginei intermediat la Sandringham să fie reînnoit înainte de sfârșitul lunii martie de anul viitor”.

Amintim că Meghan și Harry și-au anunțat intenția de a se întoarce la calitatea de membri regali la începutul lui ianuarie, dar termenul limită expiră în martie. O vor putea face dacă primesc OK-ul Reginei. După ce și-au împărtășit declarația-bombă pe Instagram și pe un nou site lansat, ducele și ducesa de Sussex au purtat discuții cu prințul Charles și cu prințul William pentru a reveni asupra condițiilor de ieșire şi redactarea lor în forma finală.

Fără titlul HRH

În ciuda dorinței lor de a reprezenta în continuare Coroana și Regina în întreaga lume, Meghan și Harry au fost de acord în timpul unui întruniri la Norfolk să renunțe la drepturile lor de a îndeplini îndatoririle regale.

Regina a decis ca ducilor de Sussexx să le fie interzis, de asemenea, să-și folosească stilurile HRH ( alteța sa regală) – păstrându-și totodată titlurile complete.


5 diamante albastre, unice în lume, descoperite la o mina din Africa de Sud

Cât tupeu! Margherita îl invocă pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția


Renunțând la funcția de membru al familiei cu normă întreagă, Meghan și Harry au dobândit drepturile de a desfășura proiecte profitabile din punct de vedere financiar, precum și de a trăi în străinătate împreună cu fiul lor Archie Harrison.

Termen de „probă” de 12 luni

Cu toate acestea, după cum s-a confirmat în februarie, termenii așa-numitului acord „Megxit” au fost supuși unei revizuiri de 12 luni.  O sursă a declarat la acea vreme: „Familia Regală și ducii de Sussex au fost de acord cu o revizuire inițială de 12 luni pentru a se asigura că aranjamentul funcționează pentru toate părțile”.

Pe SussexRoyal.com, Meghan și Harry au spus: „Deși există un precedent pentru ceilalți membri ai familiei regale, care au titlu, si au dorit să caute un loc de muncă în afara instituției, pentru Ducele și Ducesa de Sussex, a fost instituită o perioadă de revizuire de 12 luni”.  Cu alte cuvinte doar la ei măsurile sunt atât de drastice, deşi au această păsuire de 12 luni în caz că se răzgândesc şi revin acasă, notează Express.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp