Melinda a sărbătorit divorțul de Bill Gates înainte să-l anunțe. Unde s-a distrat fosta doamnă Gates

Melinda a sărbătorit divorțul de Bill Gates înainte să-l anunțe. Unde s-a distrat fosta doamnă Gates
S-a aflat că Melinda a sărbătorit divorțul de Bill Gates, înainte ca acesta să fie anunțat oficial. Fosta doamnă Gates s-a distrat într-un peisaj de vis.

După 27 de ani de căsnicie și o avere estimată la 131 de miliarde de dolari, Bill Gates divorțează de Melinda. Cei doi au fost căsătoriți timp de 27 de ani, iar împreună au trei copii: Rory John (21 ani), Phoebe Adele (18 ani) și Jennifer Katharine (24 de ani). Deși divorțul a fost anunțat în urmă cu doar câteva zile, se pare că decizia ar fi fost luată încă din luna martie a acestui an. Iar Melinda a sărbătorit practic înaintea anunțului oficial. 

Unde a sărbătorit Melinda divorțul de Bill Gates. A închiriat o insulă și a plecat acolo cu copiii

Bill și Melinda Gates au vrut să anunțe despărțirea în martie, iar Melinda a închiriat insula Calivigny din Grenada, pentru a se feri de vârtejul ce avea să vină. Conform presei internaționale, insula aparține unui milionar francez pe nume Georges Cohen, care a cumpărat-o pentru soția sa Martine, în anul 2000. Planul Melindei era să facă anunțul, apoi să fugă în Caraibe împreună cu cei trei copii ai lor pentru a se ascunde de mass-media. 

Conform TMZ, copiii ar fi foarte supărați pe tatăl lor, însă nu se știe motivul, iar ei nu au vrut să declare nimic. Avocații celor doi au fost cei care le-au interzis să anunțe divorțul în martie, asta pentru a finaliza ultimele detalii în ceea ce privește următorii pași. Melinda s-a dus atunci oricum pe insulă, alături de cei trei copii, iar Bill a rămas în urmă. 

În timp ce declarația a fost că divorțează amiabil, este clar că despărțirea este amară. În hârtii, Melinda a spus că mariajul este „iremediabil rupt”. 

Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates de Melinda

În documentele depuse la instanța statului Washington, soția lui Gates a spus că uniunea lor a fost „iremediabil distrusă”. De asemenea, au dezvăluit că nu există un acord prenupțial în vigoare. E pusă, astfel, sub semnul întrebării averea lui Bill Gates de 131 de miliarde de dolari.

Melinda i-a cerut judecătorului să încheie căsătoria „la data menționată în contractul nostru de separare”, semnat de ea, Bill și avocații lor; ea prevede, de asemenea, că sprijinul pentru soți „nu este necesar”. Aceasta înseamnă că Melinda nu va primi plăți regulate de la Bill Gates. O eventuală soluționare va fi probabil negociată în mod privat. 

Foto: Facebook

Întotdeauna iubită, niciodată nevastă. De ce nu se mărită Alexandra Dinu

Recomandarile noastre