Melodia lui Petrică Cercel, în care își prevestea moartea, se aude lângă bradul împodobit de fiul său. În globuri sunt puse fotografii cu artistul

Melodia lui Petrică Cercel, în care își prevestea moartea, se aude lângă bradul împodobit de fiul său. În globuri sunt puse fotografii cu artistul
Durerea pricinuită de moartea manelistului Petrică Cercel nu va trece niciodată. Familia e și acum dărâmată, iar aceste sărbători de iarnă, primele fără el, sunt cumplite.

De când Petrică Cercel a plecat la cele veșnice, familia artistului a uitat să zâmbească. Ionuț Cercel își păstrează neîntinată memoria.

Crăciun trist pentru Ionuț Cercel. Gest uluitor în amintirea lui Petrică Cercel de Crăciun. Fanii au plâns

Fanii lui Petrică și Ionuț Cercel au rămas fără cuvinte când au văzut ce a făcut fiul unuia dintre cei mai iubiți artiști ai României. Ionuț nu se poate despărți de tatăl său și a făcut un gest care i-a uluit pe toți. A împodobit pomul de Crăciun cu globuri cu fotografia lui Petrică Cercel. Apoi a făcut un videoclip pe care l-a postat pe contul său de socializare.

Ionuț a lansat și ultima melodie a tatălui său

Nu demult, Ionuț a mai făcut un alt lucru frumos în amintirea lui Petrică și a lansat ultima melodie compusă de acesta, intitulată „Facă-se voia Ta”. Pe de altă parte, acesta a postat și un mesaj tulburător din care toată lumea a înțeles că lăutarul și-a prevestit moartea.

Ionut Cercel

„Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, au fost cuvintele lui Ionuț.

Petrică și-a încheiat socotelile cu lumea în septembrie anul acesta, după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta a luat forma gravă și a fost internat în spital. Toată lumea spera ca el să se însănătoșească, dar starea lui s-a agravat brusc. A trebuit să fie intubat, iar în scurt timp a decedat, lăsând în urmă multă tristețe și durere.

Sursă foto: wowbiz