Doliu în familia Dolănescu. Ionuț și Dragoș trec din nou printr-o mare durere

Doliu în familia Dolănescu. Ionuț și Dragoș trec din nou printr-o mare durere
Tragedie în muzica populară românească. Unul dintre frații lui Ion Dolănescu, Nicolae, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

Ionuț Dolănescu este distrus. Nicolae Dolănescu a plecat într-o lume mai bună. Artistul a făcut un anunț înduioșător.

Doliu în familia Dolănescu. Ionuț și Dragoș trec din nou printr-o mare durere

Nicolae Dolănescu, unul dintre frații marelui artist Ion Dolănescu s-a stins. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

”Artistul Nicolae Dolănescu ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de fratele său, marele artist liric Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

„Rămas bun, unchiu’ Tae!”

Ionuț Dolănescu este distrus de când a aflat de moartea unchiului său. Acesta a postat la rândul său un mesaj tulburător. ”Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu’ Tae!”. Ionuț și Dragoș Dolănescu au fost apropiați de unchiul lor, fiind crescuți la țară cu multă dragoste de mama fraților artiști.

Nicolae, dezvăluiri de suflet din copilărie

Într-un interviu acordat revistei Taifasuri cu câțiva ani în urmă, Nicolae Dolănescu a vorbit despre copilăria sa. Acesta a mărturisit că a avut o copilărie grea și a amintit că Ion Dolănescu a avut grijă de familie toată viața. ”Atmosfera era plăcută, deşi am fost o familie săracă, fiind trei surori şi cinci fraţi. Tata a prins războiul, mama s-a luptat singură cu noi o perioadă lungă şi i-a fost foarte greu.

Dar după aceea am început să ne creştem unul pe altul. Surorile erau mai mari decât noi şi ele au fost sprijinul mamei până când s-au căsătorit, apoi au lăsat şi ele nepoţii tot în grija mamei. (…) Ion a fost ajutorul mamei, ne-a urcat pe scenă, mai mult sau mai puţin cu voia noastră, pentru că noi nici nu aveam habar de lumea aceea. Ne-a fost şi frate, ne-a ţinut şi loc de părinte”, a mărturisit Nicolae Dolănescu.

Sursă foto: antena 3, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre