Mesaj emoționant pentru Bebeto de la fratele său Luca, în urma scandalului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

Mesaj emoționant pentru Bebeto de la fratele său Luca, în urma scandalului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-a dat peste cap mai ales pe copiii cuplului. Iată ce a spus Luca, fratele mai mare al lui Bebeto.

Vremurile în familia Prodan-Reghecampf era fericită nu se va mai întoarce niciodată. Acum, scandalul e în floare.

Mesaj emoționant pentru Bebeto de la fratele său Luca, în urma scandalului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf nu a participat la botezul frățiorului cel mic, Liam. Fie pentru că nu a vrut să meargă, fie pentru că nu l-a lăsat Anamaria Prodan.

Indiferent care ar fi răspunsul corect, Luca, băiatul cel mare al antrenorului, i-a trimis lui Bebe un mesaj emoționant. „Mi-e dor de tine Bebe, aș fi vrut să fii și tu aici. Abia aștept să-l cunoști pe frățiorul nostru mai mic, Liam”, a scris Luca pe contul său de socializare.

Corina, expertă în manele

Bebeto a pierdut o petrecere pe cinste, dar mai ales n-a văzut cum și-a unduit Corina Caciuc trupul pe manelele cântate de Biju, unul dintre maneliștii preferați ai lui Reghecampf, care i-a umplut de dedicații pe cei doi fericiți părinți, care s-au sărutat de mama focului în timpul dansului.

Nu la fel de bine s-a descurcat Corina când a încercat să danseze cu iubitul său, dar picioarele s-au cam încurcat.

Să fi fost oare de vină emoțiile? Printre cei care au venit să le cânte și să-i încânte pe invitați a fost și Raluca Răducanu, cunoscută ca și fata cu vioara, care a făcut un program special pentru Reghe și noua sa familie.

 

Prăjiturile pentru cel mic au fost realizate de o cofetărie din Târgoviște

Mesenii au mâncat tot ce le-a poftit inima, dar prăjiturile și tortul au fost cu totul și cu totul deosebite. Dulciurile, posibil și tortul, cu cinci etaje, în nuanțe de alb cu auriu, au fost realizate de o cofetărie din Târgoviște, locul de naștere al lui Reghecampf, tema aleasă fiind îngerașii.

 

Cât privește ținutele lui Reghe și Corina, la restaurant au ales să se îmbrace în ton, alb și negru, tânăra mămică optând pentru o rochie neagră, cu alb și umerii goi.

Dacă la început a asortat-o cu o pereche elegantă de pantofi, când petrecerea s-a încins, Corina a ales comoditatea și a fost văzută încălțată în… papuci. Ce-i drept, de firmă…

Sursă foto: instagram