Mezina Aneimaria Prodan, apariție care taie respirația. Ce a mai făcut

Mezina Aneimaria Prodan, apariție care taie respirația. Ce a mai făcut
Anamaria Prodan Reghecampf nu-și mai încape în piele de mândră ce e. are două fete absolut superbe. Mezina s-a pozat în costum de baie, de pe plajă, din California, iar ceea ce au văzut internauții i-a lăsat fără respirație.

Nu e prima dată când fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan își arătă formele pe Instagram, iar fanii au rămas cu gura căscată. În primăvară, tânăra în vârstă de 20 de ani și-a schimbat look-ul și a recurs la o sedință foto incendiară. Sarah a pozat provocator pentru cei aproape 100.000 de fani.

Sarah e baschetbalistă profesionistă în America

În prezent, Sarah este o baschetbalistă profesionistă în Statele Unite ale Americii. Anul trecut aceasta a suferit o accidentare în timpul unul meci de baschet, și a fost supusă apoi unei operații.

„Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus anul trecut Anamaria Prodan Reghecampf.

Rebecca dă moda pe fotbal

Dar super-impresara are mari bucurii și de la cealaltă fiică, Rebecca. Rebecca Dumitrescu, care la numai 21 de ani a devenit patroana echipei de fotbal Hermanstadt Sibiu, preluând clubul de la mama sa, spune că  sportul îi aduce foarte multă bucurie și de aceea a acceptat să se implice în afacerea familiei.


Șoc. Fiii mogulului modei Peter Nygard îl acuză că a orchestrat dezvirginarea lor

Celebra Minodora s-a dezbrăcat la Costinești. Fanii sunt în extaz


„Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie”, a declarat tânăra patroană într-un interviu acordat Fanatik.ro.

Relația cu ceilalți membri din conducerea clubului este normală, deoarece aceștia sunt profesioniști și se comportă cu ea ca atare: „Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal (…) La Sibiu este un grup de profesioniști, oameni cu educație, care discută la un alt nivel și care nu fac lucrurile «pe genunchi»”.

Ce spune Rebecca despre mama ei

Rebecca Prodan Dumitrescu studiază administrarea afacerilor în lumea modei, la Istituto Artistico dell’Abbigliamento Marangoni din Milano. Ea  a luat contact cu lumea modei la vârsta de 14 ani, la „Bucharest Fashion Week”, unde a obținut un premiu pentru cel mai tânăr model.

Cu siguranță ultimele declarații ale Rebeccăi i-au smuls mamei ei lacrimi. Iată ce a mai spus tânăra conform aceleiași surse: „Cu mama am cea mai frumoasă relație de pe pământ. Chiar dacă stăm în țări diferite, mama și familia mea sunt modelele vieții mele. Mama ne-a învățat să fim independente și să ne descurcăm în viața fără ajutorul nimănui. Orice membru al familiei Prodan Dumitrescu Reghecampf este unic în ceea ce face și ceea ce face este perfect. Suntem unici, fără falsă modestie … Și ca familie, și luați individual”.

Bravo, Anamaria Prodan, ți-ai crescut frumos copii!

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre