Mezina lui Gigi Becali își cumpără cafeaua la pahar din plastic

Mezina lui Gigi Becali își cumpără cafeaua la pahar din plastic
Gigi Becali se mândrește cu cele trei fete pe care le are. Sunt educate, frumoase și discrete. Teodora, Alexandra și Cristina au încercat să nu intre în atenția publicului. Mezina este cel mai puțin cunoscută.

Nu sunt mulți care se urcă într-o mașină de lux, rulează câțiva kilometri, ca să își cumpere cafeaua preferată în pahar din plastic. Fotoreporterii EVZ au surprins-o pe Cristina Becali când făcea drumul de mai mulți kilometric pentru cafeaua preferată.

Mezina lui Gigi Becali își cumpără cafeaua la pahar din plastic

Gigi Becali se mândrește cu fetele lui. Sunt frumoase, deștepte și ascultătoare.  Teodora, Alexandra și Cristina au încercat să nu intre în atenția publicului. Dacă despre Alexandra și Teodora au mai apărut știri, mezina familiei este cea mai discretă dintre toate.

Despre Cristina Becali (20 de ani) se cunosc foarte puține, asta pentru că nu îi place să apară în public. Fiica cea mică a lui Gigi Becali este singura care îi moștenește pasiunea pentru fotbal.

„Eu o să le las la fete câte 20 de milioane, de 4 ori mai mult decât a lăsat Bill Gates, că el a lăsat 5 milioane. Eu le dau la fiecare fată 20 de milioane moștenire și restul iau cu mine. Atât cât mă duce mintea pe mine! Iau cu mine și nu iau cu mine decât făcând fapte bune: spitale și biserici. Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții”, a spus Gigi Becali la România TV.

Despre Cristina Becali (20 de ani) se cunosc foarte puține, asta pentru că nu îi place să apară în public
Pe o vreme caniculară, Cristina Becali a urcat în bolidul de 120.000 de euro pentru a-și cumpăra cafeaua preferată

Cristina Becali, cu bolidul de lux pentru o cafea

Pare că mezina Cristina are și o preferință aparte: cafeaua. Așa reiese din fotografiile realizate zilele trecute de fotoreporterii EVZ. Deși familia Becali dispune de angajați care ar fi putut oricând să-i aducă băutura preferată, fiica cea mică a lui Gigi a preferat să meargă singură la cafenea.

Pe o vreme caniculară, a urcat în bolidul de 120.000 de euro pentru a-și cumpăra cafeaua preferată. Îmbrăcată cu o rochie scurtă, albă, la care a accesorizat o pereche de papuci în valoare de 700 de euro, Cristina a mers singură la o celebră cafenea din București. Nu și-a luat una, ci două cafele la pahar din plastic.

Asemenea surorilor mai mari și Cristina Becali conduce un autoturism de lux, pe care părinții i-au cumpărat-o când a împlinit 18 ani. „Fetele mele cheltuie foarte mult. Le dau cât vor ele. Vin mașinile de curierat în fiecare zi, comandă pe Internet. În vacanță pleacă de câte 5,6 ori pe an.

Le-am lăsat libere să facă ce vor și le fac toate poftele. Numai atât le-am zis, că am o singură poftă : duminică la biserică. Și mă ascultă. Educație nu sunt capabil să dau, e capabil Hristos. Până acum sunt mulțumit. Au început bun. Dacă le-am pus pe drum bun, nicio treabă nu am”, a mai declarat Gigi Becali despre fetele lui. Sursa: evz.ro