Gigi Becali face din nou bani în Pipera. Revine cu fiicele sale în afaceri

Gigi Becali face din nou bani în Pipera. Revine cu fiicele sale în afaceri
Gigi Becali s-a relansat într-o afacere în care a făcut bani mulți. A implicat și pe fetele lui, cu care are planuri mari. Are circa 200 de hectare în Pipera.

Gigi Becali știe să facă bani. După ce a vândut terenuri din Pipera mai multor dezvoltatori, Gigi Becali revine în imobiliare.

Gigi Becali din nou latifundiar în Pipera

Gigi Becali face ce ști el mai bine, bani. Omul de afaceri a înființat firma Becali Imobiliare, care are ca domeniu principal de activitate cel de agenție imobiliară. Acum, a decis să vândă locuințele din proiectele gestionate de ginerele și fiicele sale. Cu aproape 200 de hectare de teren pe care îl deține în Pipera, așa cum a declarat omul de afaceri, familia Becali are planuri mari.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă. Ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a declarat pentru economica.net Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să ”spargă” piața

Gigi Becali vrea să facă concurență serioasă dezvoltatorilor. „Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu vând cu 200 de euro mai puțin decât toți dezvoltatorii”, a mai declarat George Becali.

Un proiect rezidential aflat în construcție este MTM Residence, dezvoltat alături de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, soțul fiicei mari, Teodora.

Prima fază din MTM Residence cuprinde două blocuri cu 98 de apartamente, și urmează să fie finalizate în septembrie 2022. Următoarele două blocuri, tot cu 98 de apartamente, vor fi livrate în septembrie 2023. Gigi Becali spune că deja s-au vândut apartamente și s-au încasat avansuri.

Prețul pentru un apartament de două camere este 82.000 de euro + TVA, iar pentru unul de trei camere prețul este de 106.500 de euro + TVA.

Și fiica mijlocie, Alexandra, se va implica în afacerea imobiliară. În urmă cu trei luni a fost înregistrată firma Alexandra Becali Imobiliare, iar omul de afaceri a declarat că peste drum de ansamblul MTM va construi și Alexandra un proiect imobiliar.


Ce „pensie politică” are Gigi Becali. Nu-i bătută în cuie, fiindcă omul e revoltat: „M-au făcut cățeluș”

Gigi Becali, în topul bogaților din sport. Câți bani mai are