Ce „pensie politică” are Gigi Becali. Nu-i bătută în cuie, fiindcă omul e revoltat: „M-au făcut cățeluș”

Ce „pensie politică” are Gigi Becali. Nu-i bătută în cuie, fiindcă omul e revoltat: „M-au făcut cățeluș”
Un vechi proverb românesc spune că banul la ban trage. Chiar dacă nu trăiește din pensie, Gigi Becali va primi o sumă bunicică pentru că a fost politician.

Nu banii sunt problema lui Gigi Becali, însă legea e lege. Pentru că a deținut două funcții în politică, latifundiarul va primi pensie.

Ce „pensie politică” are Gigi Becali. Nu-i bătută în cuie, fiindcă omul e revoltat: „M-au făcut cățeluș”

A fost europarlamentar, așa că va fi răsplătit. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali a povestit cum a decurs discuția cu un oficial de la Bruxelles. Acesta l-a sunat recent pe Războinicul luminii și l-a întrebat dacă e de acord să beneficieze de suma de 2.500 de euro. Asta pentru că a avut un mandat în Parlamentul European.

Dar tot Becali va mai primi alți 4000 de euro de la statul român, pentru că a fost parlamentar o perioadă de un an. Ce-i drept, mandatul nu a apucat să-l termine și e convins că dacă ar fi mers mai departe nu ar fi făcut pușcărie.

„Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar”

„Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit.

Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, se destăinuia Gigi Becali în 2013.

„Mie mi-au omorât sufletul, mi-au demonstrat că ei fac ce vor”

„Omul e tare, are putere. Nu am ştiut că are o aşa mare putere asupra omului puternic. Dacă a putut să facă asta, bravo lui. Dar să ştie un lucru, noi nu răspundem doar pe lumea asta, ci şi pe ailaltă. (..) A zis că el deţine puterea în justiţie şi face ce vrea cu mine. E o decizie care nu e chiar definitivă, definitivă.

E definitivă pentru România, dar voi ataca la CEDO, ca să se facă o revizuire. Probabil că va dura un an de zile, după care se vor schimba multe sintagme. Se vor schimba mai multe şi peste un an şi jumătate, după prezidenţiale. M-au făcut căţeluş. Mie mi-au omorât sufletul, mi-au demonstrat că ei fac ce vor“, a mai spus Gigi Becali.

Sursă foto: prosport, antena 3

 

Recomandarile noastre