“Da, e adevărat, divorţăm!”, a spus Laurențiu Reghecampf, fără a da alte detalii. Contactată de presă, Anamaria Prodan a negat:  „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”, scrie evz.ro.

Anamaria Prodan și Reghe divorțează!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut din nou nuntă, la 12 ani de când și-au unit destinele. Toată presa a scris cât de fericiți erau! Se întâmpla pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Frumoasa impresară si antrenorul și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, la biserica din Snagov.

Totuși, zvonurile sunt tot mai intense despre iminentul lor divorț. Playsport.ro prezintă declarațiile incendiare despre problemele din căsnicia celor doi. Cine este femeia pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța? Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, antrenorul ar avea o relație extraconjugală de aproape 5 ani.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi început să scârțâie de mai multă vreme. Sunt câțiva ani de când se zvonește că antrenorul ar avea o relație cu o tânără din Capitală. Aceleași surse susțin că amanta lui Laurențiu Reghecampf  ar fi primit din partea tehnicianului un cadou foarte scump. Mai exact, un salon de înfrumusețare în Dorobanți.

Gigi Becali a avut dreptate

Primele bârfe au apărut în anturajul lui Gigi Becali, patronul FCSB, cu care familia Reghecampf a ajuns la cuțite după transferul lui Dennis Man la Parma.

Gigi Becali a comentat la vremea respectivă la episodul în care Anamaria Prodan a fost filmată în momentul în care l-a lovit pe antrenorul Dan Alexa, după un meci la Giurgiu.

În aprilie, Anamaria Prodan avea o ieșire devastatoare la adresa presupusei amante a lui Laurențiu Reghecampf. Într-un interviu pentru Prosport, aceasta folosea cuvinte grele la adresa femeii despre care se spune că are o relație cu soțul său.

”Habar nu am cine e. Înțeleg că vrea să câștige și ea o pâine. Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp. Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde.,” spunea Gigi Becali, citat de playsport.ro.

Anamaria Prodan și Reghecampf, ”o familie de vis”

„Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut în noi.Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am pus cărămidă peste cărămidă de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!”, spunea Laurențiu Reghecampf .

La începutul lunii iunie,  cei doi și-au reînnoit jurămintele. Nu e prima oară când s-a vorbit despre divorțul lor.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine.

Ești iubirea vieții mele! Ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a scris Anamaria Prodan, la începutul lunii iunie, când cei doi soți și-au reînnoit jurămintele.

Azi, însă, Laurențiu Reghecampf a avut o declarație clară pentru presă.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Dar, după cum se întâmplă des în lumea vedetelor, este posibilă și o răzgândire, și o împăcare sau… un divorț cu surle.


De Ziua copilului, Anamaria Prodan a făcut o mică nuntă. Cu Reghe, nu cum zicea Gigi Becali

Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. Cum s-a prezentat la mall impresara

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp