Micuța lui Mihai Morar nu are voie să meargă la grădiniță. Prezentatorul explică ce se întâmplă acum cu Roua

Micuța lui Mihai Morar nu are voie să meargă la grădiniță. Prezentatorul explică ce se întâmplă acum cu Roua
La sfârșitul anului trecut, Mihai Morar și soția au trecut prin momente cumplite atunci când micuța Roua s-a îmbolnăvit.

Fetița a ajuns atunci pe masa de operație. Situația a fost extrem de complicată, dar fetița a fost curajoasă și a reușit să învingă boala.

Roua se simte acum bine, se recuperează, iar tăticul a vorbit pentru prima dată despre situația grea peste care a trecut toată familia. Momente care l-au făcut să înțeleagă pentru a nu știu câta oară că nimic nu e mai important în viață ca familia. Mihai Morar a povestit că fiica lui cea mică a suferit de pneumonie cu pleurezie, cu acumulare de lichid la plămâni.

„Cred că a fost una dintre cele mai grele vămi pe care le-am avut de trecut de când avem copiii”

„Am fost speriați, dar sperietura n-a fost gratuită, adică nu e sperietura unui părinte panicat – Aoleu, ce i se întâmplă copilului meu, că-i curge nasul?!  A fost o problemă foarte gravă, din moment ce de la un spital de pediatrie au trimis-o la un spital de copii direct la secția de pneumologie, fiind o pneumonie cu pleurezie, cu acumulare de lichid la plămâni.

Cred că a fost una dintre cele mai grele vămi pe care le-am avut de trecut de când avem copiii, nici cu gemenele n-am trecut prin asta. Altfel, a fost un final de an greu, ca o cumpănă, din punct de vedere personal, vorbesc și despre sănătatea celor apropiați, despre toată încărcătura asta…

„Ăsta e și motivul pentru care nu mi-am pus nimic în plan”

Și nu doar pentru mine, am simțit că 2022 a venit cu un final din ăsta în care a trebuit să decontăm, fiecare, a trebuit să ne oprim, chiar dacă nu voiam noi să ne oprim, ne-au oprit viața, starea de sănătate a celor dragi și ne-au făcut să ne uităm un pic în oglindă, în perioada asta cât am avut liber de sărbători, și să ne întrebăm ce contează cu adevărat.

Ăsta e și motivul pentru care nu mi-am pus nimic în plan. Nu mi-am pus rezoluții, cum se zice mai nou”, a declarat Mihai Morar.

„Ea e vioaie, are o stare clinică bună”

Tot ce a fost greu a trecut, micuța e acum în refacere, dar până ca Roua să redevină din nou fetița sănătoasă tun, mai e un pas. Deocamdată, ea nu are voie să meargă nici la grădiniță, întrucât are imunitatea foarte scăzută și riscă să răcească foarte repede.

„Roua e bine acum, e în refacere. Acum, fiind cu imunitatea scăzută, după povestea asta, n-o să meargă la grădiniță până dau ghioceii, la primăvară, dar ea e vioaie, are o stare clinică bună. Nu neapărat s-au schimbat, pentru că prioritățile sunt aceleași, familia rămâne prioritatea numărul 1, dar sunt momente când trebuie să renunți…

Fiind și în zodia Balanței, mereu în căutarea echilibrului – nu înseamnă că-l găsesc mereu! – am nevoie de cele două talere, personal și profesional, și mereu ziceam să găsesc echilibrul.

„Sunt momente în care trebuie să dai toată atenția ta în zona asta a familiei”

Nu, sunt momente în care nu mai poți să găsești echilibrul, sunt momente în care trebuie să dai toată atenția ta în zona asta a familiei. Exact atunci, noi aveam cea mai importantă campanie anuală a radioului, Orașul faptelor bune, și a trebuit să plec de acolo și să las totul.

Ceea ce pentru egoul omului de radio este cumva de neiertat, e foarte greu să renunți la ceva ce visezi să faci tot anul, cea mai frumoasă săptămână a noastră de radio, să trebuiască să-ți vezi doar de familie”, a mai spus Mihai Morar.

Recomandarile noastre