Micuțul Tiago, experiență de neuitat la malul mării. Gabriela Oțil se bucură şi ea ca un copil

Micuțul Tiago, experiență de neuitat la malul mării. Gabriela Oțil se bucură şi ea ca un copil
Pentru că emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat pentru o săptămână la mare, Oțil și-a luat cu el soția și copilul.

Gabriela și Dani Oțil au avut un schimb de replici mai acid pe rețelele de socializare. Mărul discordiei? Bagajele cu care au plecat la mare.

Micuțul Tiago, experiență de neuitat la malul mării. Gabriela Oțil se bucură ca un copil

Cu puțin timp în urmă, Gabriela, Dani Oțil și simpaticul Tiago au plecat la mare, unde tati are emisiune timp de o săptămână. Fotomodelul n-a putut să rateze ocazia și a postat pe contul de socializare toate etapele plecării, de la discuțiile cu soțul pe tema bagajelor, până la experiența copilului cu nisipul și apa mării. Gabriela a profitat de moment și a vrut ca fanii să știe cu câte bagaje au plecat la drum, punctând că cel care a luat cele mai multe lucruri a fost soțul său.

„Cine are cele mai multe bagaje? Avem un camion cu noi, oameni buni, plecăm doar o săptămână”

„Vreau să vă spună soțul meu cum, de data asta, nu sunt eu cea care are cele mai multe bagaje. Să nu mai dai vina pe mine, te rog. Cine are cele mai multe bagaje? Avem un camion cu noi, oameni buni, plecăm doar o săptămână.”, a spus Gabriela. Iritat de cele spuse de soție, Dani i-a dat o replică cam usturătoare: „Gata, ajunge, a văzut omul.”

Gabriela nu s-a oprit și a făcut o completare: „Păi nu, că după dai vina pe mine”. În ceea ce-l privește pe Boroboață, așa cum îl alinită părinții, el s-a simțit extraordinar, în timp ce Dani încercat să-i arate că mai important decât apa e skyjet-ul.

Cum l-a învățat Dani pe Tiago să se răzbune pe prietenul Răzvan

Cu doar câteva zile înainte de a plecat la mare, Dani l-a spus fanilor și cum și-a învățat băiatul trucuri ca să se răzbune pe Răzvan Simion.  „Îmi cer scuze de pe acum celorlalți turiști care vor fi cazați alături de noi, am pregătit răzbunarea supremă, se numește bebelușul. L-am învățat tot felul de trucuri săptămâna asta, să-și bage mâna în mâncarea altora, tot.

Eu toată viața mea, până la 40 de ani, am călătorit, mă rog, de la 26 de când am avut și buget. Toată viața mea scurtă am călătorit fără copil și am ani de zile de răzbunat, adică le știu pe toate (…) Îi dau drumul, direct sub masa lui Răzvan vreau să-l trimit. (…) Cred că e rudă cu un elefant ceva, când merge în patru labe bate în podea să se audă că vine ”, a mărturisit prezentatorul.

Sursă foto: instagram