Micutzu l-a răzbunat pe Jador pe scena Filarmonicii din Timișoara. Cuvintele obscene au fost pe bandă rulantă

Micutzu l-a răzbunat pe Jador pe scena Filarmonicii din Timișoara. Cuvintele obscene au fost pe bandă rulantă
Nu cu mult timp în urmă, Jador a fost refuzat să cânte pe scena Filarmonicii de la Timișoara. Motivul? Directorul instituției n-a mai fost de acord.

În urmă cu câteva zile, Jador a fost în centrul unui scandal la Timișoara. După ce s-au vândut toate biletele pentru concert, manelistul n-a mai fost lăsat să cânte.

Micutzu l-a răzbunat pe Jador pe scena Filarmonicii din Timișoara. Cuvintele obscene au fost pe bandă rulantă

Micutzu, alias Cosmin Nedelcu a urcat pe scena Filarmonicii din Timișoara, unde a ținut un spectacol incendiar. Artistul n-a putut să reziste și a criticat și faptul că Jador nu a fost lăsat să cânte, în condițiile în care comedianții pot să spună orice cuvânt doresc. Surprinzător a fost și faptul că Micutzu a intrat pe scenă pe celebra melodie a lui Jador, intitulată „Dau moda”.

„A zis cineva pe Facebook «Bă, dacă nu îl lăsați pe Jador să cânte, îi lăsați pe ăștia să zică p**a?». Noi am spus «Corect, așa că iată și Jador și p**a»”, a afirmat Micutzu în acest context.

 De ce a fost interzis Jador

Turneul național Jador și Aza urma să ajungă la Timișoara, pe data de 17 mai, însă totul a fost stopat de directorul Filarmonicii. Acesta a luat această decizie după ce Roxana Iliescu, consilier local la Timișoara a spus că Filarmonica Banatul se va transforma într-un loc unde se vor auzi manelele cântărețului.

”După ce am aflat ce se întâmplă, am lăsat tot ce aveam de făcut la birou și studiez repertoriul, este ireal, e fantastic (râde în hohote, n red.). Mie nu mi-a venit să cred ce se întâmplă, mi-a trimis cineva o captură de ecran cu evenimentul. Am crezut inițial că e o glumă. Da, este anunțat concert pe 17 mari, la Filarmonică, nu știu ce se întâmplă. E concert live, cică”, a spus consilierul pentru Fanatik.

„Nu am nimic cu genul ăsta de muzică, dar pentru tipul ăsta de muzică există alte spații, nu Filarmonica”

La rândul său, directorul Filarmonicii a mărturisit că nu va accepta niciodată acest gen de concert, precizând că organizatorul ar fi vândut biletele fără să aibă vreo aprobare. ”Nu e niciun concert. Există o cerere în acest sens care a fost depusă, dar probabil nu va fi aprobată. Organizatorul și-a asumat vânzarea de bilete fără aprobarea primită, ceea ce mi se pare ceva destul de jenant. Nu există niciun contract în acest moment, este doar o cerere.

Cererea are un circuit, va ajunge și la conducătorii instituției. Eu tot timpul verific operatorii culturali și vreau să mă asigur că sunt spectacole, în primul rând, de muzică clasică la Filarmonică. Înțelegeți ce se va întâmpla… Sub nicio formă nu voi accepta. Nu am nimic cu genul ăsta de muzică, dar pentru tipul ăsta de muzică există alte spații, nu Filarmonica. Nu am nimic cu niciun gen muzical, dar, nah! Fiecare cu locul lui”, a declarat Ovidiu Andriș.

Sursă foto: