Mihaela Borcea e topită după „iubiric”. Borcea n-a avut parte niciodată de un asemenea tratament. Exclusiv

Mihaela Borcea e topită după „iubiric”. Borcea n-a avut parte niciodată de un asemenea tratament. Exclusiv
De când e împreună cu noul iubit, Mihaela Borcea simte cu adevărat ce înseamnă iubirea. Și nu contenește să-i întoarcă sentimentele.

Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt mai fericiți ca niciodată. El e bărbatul care a făcut-o să simtă ce n-a crezut niciodată.

Mihaela Borcea e topită după „iubiric”. Borcea n-a avut parte niciodată de un asemenea tratament. Exclusiv

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, și-a sărbătorit iubitul. Femeia e atât de îndrăgostită încât a postat în toiul nopții un mesaj de iubire pe contul de socializare, presărat cu multe inimioare, în care a explicat tot ceea ce simte pentru el. Fanii vedetei au sărit imediat cu mesajele de felicitare.

„Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme”

„La mulți ani iubiric cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja! Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!”, au fost cuvintele Mihaelei.

Iubitul este fostul șofer al Mihaelei

Când dragostea dă năvală peste tine, nu mai contează nimic și nimic. Așa a gândit și Mihaela Borcea, care atunci când s-a îndrăgostit de Sorin Rap, n-a ținut cont de gurile cârcotașilor care îi aminteau la fiecare pas că are o relație cu fostul său șofer. Moment în care bărbatul a pus piciorul în prag.

„Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă. Dacă am timp, o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea în urmă cu ceva timp Sorin Rap, pe vremea când era doar șoferul Mihaelei Borcea.

Sursă foto: instagram