Mihaela Borcea le ține în puf pe iubitele băieților. „Nu mă văd soacră poamă acră”

Mihaela Borcea le ține în puf pe iubitele băieților. „Nu mă văd soacră poamă acră”
Multă vreme, Mihaela și Cristi Borcea au fost un cuplu invidiat de toată lumea și nimic nu părea că-i poate despărți.

Cei doi au ales după mai bine de 20 de ani să meargă pe drumuri diferite, dar au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

Într-un interviu recent, Mihaela Borcea a vorbit despre cel mai greu moment al vieții, când a fost la un pas de o mare nenorocire pentru a aduce pe lume gemenii. „A fost atunci când m-am hotărât să dau viață gemenilor. Ori viața mea, ori a lor. Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe… Apoi a venit partea cu metalele.

Am trecut prin multe cumpene. De atunci am avut multe urmări, mi-a afectat tot organismul. Tratamente, detox. Mercurul nu-ți iese din corp. Mă simțeam foarte rău, așa am descoperit. Din când în când, țin și un regim mai drastic. Dar se întâmplă să mai luăm și câte un COVID”, a mărturisit Mihaela Borcea, pentru Cancan.

Mihaela și Cristi Borcea, în perioada în care formau un cuplu invidiat

„E foarte important să te înțelegi cu copiii”

Când vine vorba de cei trei copii, Mihaela și Cristi Borcea fac tot ce pot pentru ca moștenitorilor să le meargă din plin. Mihaela e cea mai bună prietenă nu doar a băieților săi, ci și a nurorilor pe care fosta soție a lui Cristi Borcea le consideră fetele sale. „Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea.

Mai am încă două fete, sunt fericită. Nu mă văd soacră, soacră, poamă acră. Le iau apărarea nurorilor, când ei greșesc. Trebuie să fie totul echitabil. Nu le țin doar lor partea. E foarte important să te înțelegi bine cu copiii. Așa i-am învățat de mici, că indiferent de cât de greu le va fi și cât ar greși, doar împreună putem rezolva problemele”, a mai spus Mihaela Borcea.

Recomandarile noastre