Mihaela Rădulescu a petrecut noaptea pe iaht, cu iubitul, ca porumbeii. A împlinit 53 de ani și arată ca o puștoaică. Imaginile momentului – Exclusiv

Mihaela Rădulescu a petrecut noaptea pe iaht, cu iubitul, ca porumbeii. A împlinit 53 de ani și arată ca o puștoaică. Imaginile momentului – Exclusiv
Pe 3 august a împlinit 53 de ani și a arătat lumii întregi cum arată o divă. În costum de baie, suplă, cu trupul tonifiat, ea nu se sfiește niciodată să dzvelească cât mai multă piele.

„Codul vestimentar pentru petrecerea de ziua mea – 2 roți și costum de baie. Am purtat, de asemenea, niște sentimente minunate, care nu se văd în poze”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu despre cum a decurs aniversarea ei. Ea a distribuit pe Instagram mai multe imagini în care apare în pantaloni scurți și bocanci, pe motocicletă, în spatele iubitului ei, dar și mai multe, singură, sexy.

Într-un costum de baie întreg, roz, menit să îi scoată silueta perfectă și mai bine în evidență.

De ziua ei, vedeta a petrecut noaptea pe iaht

Dar surpriza a venit abia seara. Foarte atent la iubita sa, pe care o divinizează de-a dreptul, sportivul extrem Felix Baumgartner, i-a pregătit Mihaelei Rădulescu o adevărată surpriză. Ca doi porumbei, ei au petrecut noaptea pe iaht, singuri, cu luna deasupra lor, legânându-se  lin pe ape.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani.

Mihaela Rădulescu e o împătimită a sporturilor extreme

Deja de o lună, din iulie, cei doi se află în vacanță, în Franța. Pentru momentele când nu se află pe roți, ei au la dispoziție un iaht, doar pentru ei, unde savurează momente deosebite de dragoste și relaxare. În periplul lor de vară, cei doi iubiți  au ajuns inclusiv în Camargue, în delta Ronului. De aici, Mihaela Rădulescu le-a arătat fanilor întâlnirea surprinzătoare pe care a avut-o cu mai multe păsări flamingo, dar și cum practică powerkite.

Ca și iubitul ei, Mihaela Rădulescu e dependentă de adrenalină și iubește sporturile extreme.

De ce nu se căsătoresc iubiții

Au vârste apropiate, în curând vor avea un deceniu de relație, dar nu se gândesc să se căsătorească. Real vorbind, nici nu ar avea nimic în plus, în afara unui act, dacă s-ar „lua”. Felix Baumgartner pur și simplu o copleșește pe Mihaela Rădulescu cu declarații de dragoste și le și barată urmăritorilor lui de pe rețelele sociale cât de pasional se raportează la aleasa lui.

Într-un clip postat recent, Felix Baumgartner are un mesaj aparte pentru toți cei care îl urmăresc. „Cea mai mare minciună care ni se spune este: Găsiți pe cineva care să vă facă fericiți. Nu credeți în asemenea rahaturi! Faceți-vă singuri fericiți. Apoi găsiți pe cineva care se adaugă la asta!”, a „decretat” Felix Baumgartner, alături de imagini cu iubita sa Mihaela Rădulescu.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre