Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. Unde a scos-o iubitul

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. Unde a scos-o iubitul
E una dintre cele mai iubite vedete de televiziune și arată senzațional. Mihaela Rădulescu strălucește oriunde s-ar duce.

Mihaela Rădulescu a fost filmată de iubitul său și fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. Unde a scos-o iubitul

După ce a terminat filmările pentru Protevelion, Mihaela Rădulescu a petrecut cele mai frumoase sărbători la Monaco alături de fiul său, Ayan și austriacul Felix Baumgartner. Recent, Felix i-a făcut o surpriză extrem de plăcută. A invitat-o la o cină romantică, iar Mihaela a avut grijă să se îmbrace ca o divă. A optat pentru o rochie neagră care i-a scos în evidență trupul perfect, un pardesiu alb, iar pantofii și geanta au fost alese în aceeași nuanță.

Felix a fost impresionat de ținuta iubitei sale

Când Felix Baumgartner a văzut cum arată partenera sa de viață a rămas fără cuvinte și n-a ratat ocazia să o filmeze și să posteze totul pe contul său de instagram. Așa cum ne-am fi așteptat, filmul a fost apreciat de mii de internauți.

De ce nu vrea să se mărite Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu exclude varianta căsătoriei în viitorul apropiat. Ea spune că este extrem de fericită așa cum este acum și nu vrea să strice nimic. „Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire”, a povestit vedeta pentru Viva.

Sursă foto: instagram