Mihaela Rădulescu, răsfățată ca o prințesă de „Moșul” Felix Baumgartner. Avem imagini cu cadoul. VIDEO

Mihaela Rădulescu, răsfățată ca o prințesă de „Moșul” Felix Baumgartner. Avem imagini cu cadoul. VIDEO
Mihaela Rădulescu radiază de fericire. Bărbatul ei, așa cum îi place să-l numească, i-a oferit în dar un cadou scump! Crăciunul ei a fost foarte îmbelșugat, iar imaginile o dovedesc.

Mihaela Rădulescu iubește ca la 18 ani. Recordman-ul Felix Baumgartner e bărbatul visurilor ei. E sportiv, e arătos, dar e și atent și iubitor cu ea.

Cei doi porumbei, care au o relație de mai bine de 7 ani, și-au petrecut Ajunul Crăciunului la shopping, unde diva a primit cadouri scumpe. Cel mai wow cadou din partea lui Felix a fost o geantă Chanel din ultima colecție. Poșeta cu siguranță a costat mii sau poate chiar zeci de mii de euro, dar Felix nu s-a uitat la bani.

Moș Crăciun a fost foarte darnic cu ea, iar Felix a arătat lumii, pe Instagram, cât de priceput în materie de făcut cadouri. Din imagini se vede că Mihaela Rădulescu radiază de fericire.

 

Împăcarea anului înainte de Sărbători. Mihaela Rădulescu o îmbrățișează pe Andreea Marin

Împăcarea anului! Mihaela Rădulescu o îmbrățișează pe Andreea Marin. I-a spus un lucru incredibil
Un moment pe care nimeni nu credea că îl va vedea vreodată în showbizul românesc: Andreea Marin, în brațele Mihaelei Rădulescu. Cele două rivale au un trecut fabulos, plin de picanterii, de la momente de invidie, până la certuri… Și au chiar și un fost soț în comun.

În finala Masked Singer, românii au asistat la împăcarea anului! Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o cu putere pe Andreea Marin și i-a adresat felicitări și cuvinte frumoase. Un gest incredibil, la care nimeni nu se aștepta, ținând cont de tensiunile dintre cele două dive de-a lungul timpului.

Andreea Marin a câștigat Masked Singer România, ea fiind în spatele măștii „Muma Pădurii”. Nimeni nu a reușit să ghicească cine interpretează personajul negativ, deși indiciile au fost foarte clare și deloc puține.