Mihaela Rădulescu, în vâltoarea Danei Budeanu. „Țăranco! Asta e obișnuință!”

Mihaela Rădulescu, în vâltoarea Danei Budeanu. „Țăranco! Asta e obișnuință!”
Dana Budeanu ne amuză cu un nou episod din „Verdict: Amețitele și Mafioții”, însă nu stârnește chiar tuturor hohote de râs. Una dintre persoanele jignite de reproșurile dure ale stilistei este chiar prietena ei, Mihaela Rădulescu.

În noul episod „Amețitele și Mafioții”, unde Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume și unde prezintă lecții de bune maniere, dar și de bun-simț, vizate sunt divele care „poftesc la slănină cu ceapă”.

„Ele au pofte, mă! Ele sunt nobile! Ele au pofte și le vine să mănânce slănină cu ceapă!”, spune Dana Budeanu în ediția intitulată „Amețitele și Mafioții pă Nordului”, una dintre cele mai luxoase zone ale Capitalei.

Mihaela Rădulescu cinează „pă Nordului”

Asta nu este o poftă, asta este o obișnuință din copilărie, țăranco!”, strigă stilista, care se pare că a uitat că cea mai bună prietenă a ei, Mihaela Rădulescu, se declară îndrăgostită și neputincioasă în fața acestei combinații de alimente din popor.

În plus, Mihaela Rădulescu face parte din cercurile de milionari aciuați în Monaco și este una dintre cele mai bine plătite vedete din showbizul românesc. Astfel, cina la restaurantele pe șoseaua Nordului nu reprezintă un efort financiar pentru ea și este des văzută în aceste localuri atunci când revine în țară.

„Nu există să ai poftă brusc, la 30 de ani. Pentru că ai mai mâncat mult timp. Ai mâncat o viață slană cu ceapă pe Nordului, deci ai mâncat o viață întreagă. În general ni se face poftă de lucruri pe care le mâncăm frecvent. Aș vrea să mănânc niște caviar… Nu! Pentru că tu nu mănâncai caviar!”, a mai tunat Dana Budeanu pe aplicația Verdict.

Parizer & Caviar

Mihaela Rădulescu s-a mutat definitiv la Monaco, însă atunci când revine în țară pentru diverse proiecte, o apucă „poftele nevinovate”. Dacă acolo, într-adevăr, mănâncă finețuri, aici prezentatoarea nu poate să se abțină de la parizer cu muștar și pâine proaspătă.

„Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac”, a declarat diva.

A venit cu slănina și ceapa în poșetă pe platourile de filmare

La filmările pentru videoclipul trupei Taxi, „Esti iubibilă”, Mihaela Rădulescu a venit cu geanta burdușită cu slănină și ceapă.

Solistul Dan Teodorescu a povestit întreaga scenă:

„Ideea a fost a Mihaelei. Pentru fiecare cuplu prezent în clip ne-am gândit la o poveste și ea a zis că vine cu slănină. A scos frumos din geantă un fund de lemn, slănină cumpărată atunci și ceapă verde. Dani a scos din buzunare solnițele cu sare și piper. Vă pot spune că slănina a fost foarte bună. Am mâncat toți din ea”.

Pentru că Mihaela Rădulescu este renumită pentru aceste pofte, produsele tradiționale fiindu-i livrate chiar și până la ușa casei din Monaco, exemplele pot continua. Publicul nu o judecă și nici nu o condamnă pentru plăcerea de a savura cele mai bune preparate tradițional-românești. Însă cuvintele prietenei sale de suflet, Dana Budeanu, ar putea atinge o coardă sensibilă.

Aterizare fără aplauze pentru iubita lui Felix Baumgartner

Revenită în țară duminică, pentru filmările emisiunii Masked Singer de la PRO TV, unde e jurat, iubita lui Baumgartner a trecut prin aeroportul Henri Coandă ca o anonimă.

Deși la ieșire se afla un grup de jurnaliști, aceștia n-au abordat-o pentru că așteptau o delegație sportivă. Un martor la eveniment spune că nimeni nu a recunoscut-o. Sau, dacă a recunoscut-o cineva, acel cineva nu și-a manifestat dorința de a se trage în poză cu diva sau de a-i cere un autograf. De aplauzele publicului nici vorbă!

Mihaela Rădulescu a fost așteptată de un șofer, iar acesta a fost singurul care i-a zâmbit după ce a pus piciorul pe pământ românesc.