Mihaela Rădulescu își bagă coada în căsnicia lui Dani Oțil. A făcut un comentariu care o va înfuria pe Gabriela

Mihaela Rădulescu își bagă coada în căsnicia lui Dani Oțil. A făcut un comentariu care o va înfuria pe Gabriela
Una dintre cele mai cunoscute relații din showbizul românesc este cea care a fost între Mihaela Rădulescu și prezentatorul de la Neața, Dani Oțil. Acum, cei doi au vieți separate, regăsindu-și fericirea lângă alte persoane. Deși Dani nu o menționează niciodată în public, cu atât mai mult cu cât se declară foarte fericit alături de soția lui, Gabriela, Mihaela Rădulescu mai aruncă, din când în când, câte o săgeată către „puști”.

Mihaela Rădulescu se declară mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, recordmanul Felix Baumgartner, celebru pentru săritura cu parașuta din spațiu. Totodată, fie de dragul showului, fie doar ca să agite spiritele, diva mutată la Monaco invocă fosta relație cu mai tânărul Dani Oțil atunci când i se pare oportun.

La finalul ediției de joi seară a emisiunii „Masked Singer” de la Pro TV, jurata Mihaela Rădulescu l-a pomenit pe fostul ei într-un context care o va înfuria pe actuala soție a prezentatorului, cu atât mai mult cu cât aceasta tocmai i-a dăruit un fiu, pe Luca Tiago.

După prestația foarte interesantă a unui personaj mascat, colegii din juriu au spus că sub mască e posibil să se afle chiar Dani Oțil. Replica divei a fost instantă, spunând „Mie niciodată nu mi-a cântat așa!”.

Continuarea comentariului o va putea afla publicul în ediția viitoare a showului, deși cu siguranță nici acesta nu a picat bine familiei Oțil. Deși Gabriela e împăcată cu trecutul soțului ei, aceste comentarii zgândăre coarda sensibilă.

Cine se afla sub masca de gheișă?

În ediția de ieri a fost demascat unul dintre personaje: păpușa gheișă.

Sub costumul care cântărea peste 30 de kilograme se afla firava Cleopatra Stratan, o surpriză uriașă atâr pentru juriu, cât și pentru public. Pentru că nu avea cum să vadă prin costumul uriaș, Cleopatrei i-a fost pus un ecran în interior, unde îi erau redate imagini live cu ce se întâmplă pe platou.

Tânăra artistă este deținătoare a mai multor recorduri mondiale. Cleopatra Stratan este fiica celebrului cântăreț din Republica Moldova Pavel Stratan, autor al hitului „Eu beu”. Ea a fost declarată cel mai tânăr artist care a lansat un hit (avea doar 3 ani), „Ghiță”, cel mai tânăr artist care a susținut un concert și care a lansat un album.

Anul acesta Cleopatra s-a măritat.

Telespectatorii show-ului de la Pro Tv  sunt tot mai curioși să afle cine este Muma Pădurii, un personaj fascinant al emisiunii.